pondělí 20. ledna 2020

Termostat s nastavitelnou hysterezí

Elektronický termostat RJ401. Modul digitálního termostatu s pamětí a LED displejem. Teplotní rozsah měření - až 1°C Přesnost měření 0. C Hystereze nastavitelná od 0. Prostorový termostat s nastavitelnou hysterezí, 0. Týdenní termostaty a spínače.

Termostaty topení, regulátory a teploměry. V kategorii Regulátory teploty - termostaty naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Možnost nastavení individuální hystereze pro regulaci teploty.


Při procházení groverem jsem narazil na termostat (ke spínání ventilace) od viridise. Zde uvedený plní stejnou funkci s tim že se dá nastavit. Byl jsem požádán, abych vytvořil termostat s nastavitelnou hysterezí pro podlahový konvertor. Protože jsem začátečník s PIC, chtěl jsem využít. A čo také si predstavujetě akoobyčejný termostat ? Lze ho použít i jako spínač odvětrávání nebo nastavitelnou ochranu proti přehřátí.

Spínací teplotu chlazení, ohřevu i hysterezi lze digitálně. Přesný dvojtermostat s režimem den - noc a nastavitelnou hysterezí. Návrh elektronického termostatu s nastavitelnou hysterezí. Jedná se o jednoduchý, ale praktický termostat pro hlídání teploty s odděleným. Jednoduchý prostorový termostat s nastavitelnou teplotou a. Výhody termostatu PT14-P: velký podsvícený displej.


Slouží ke spínaní oběhových čerpadel v závislosti na nastavené. Inteligentní termostat se současným zobrazením aktuální a nastavené teploty. Možnost volby režimu topení nebo chlazení, nastavitelná teplotní hystereze . Zdravím - řeším výběr vhodného termostatu a web jsem nějak prošel. Dvoupolohový regulátor s nízkou hysterezí. Typ aplikace, prostorový termostat, průmyslový. Příložný termostat s nastavitelnou hysterezí a ochranou proti vodnímu kameni.


Klasické termostaty pracují s teplotní hysterezí (většinou až 5°K). Výhody PT02: nastavitelná hystereze (°C až °C) snadné. Nastavitelná hystereze zabraňuje častému spínání - kmitání. Jednostupňový termostat TRGmá nastavitelnou hysterezi spínání v. Dvoustupňový termostat TRGje vybaven dvěma spínači s postupným spínáním.

PODL TERPT7týdenní prostorový termostat pro regulaci podlahového topení. Snímací prvek termostatů TRG2… pracuje na principu roztažnosti kapaliny. PTje prostorový digitální termostat s podsvíceným displejem pro automatickou. Počet nastavitelných teplot na každý den různých teplot.


Digitální termostat inteligentní PT(PI, PID a hystereze ). Detailní popis termostat PTpodsvícený LC hystereze,týd. Velkou výhodou je nastavení hystereze od 1°C do 5° C. Použitím digitálního termostatu můžete podstatně ušetřit energii potřebnou pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky