středa 29. ledna 2020

Vyhřívaný potah autosedačky

Mám auto bez vyhřívání sedaček. Vyhřívaný autopotah napájení 12V, 5x masážní moto. Nyní už ráno nesedám na studenou sedačku řidiče. Vřele doporučuji, protože nenastydnete. Příště si však nezvolím dobírku.

Hledáte vyhřívaný potah do auta? Compass Teddy potah vyhřívaný s termostatem 12V. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení. Potah sedačky s ventilátorem.


Připojitelná do standardní zásuvky zapalovače 12V DC. Uchycení pomocí pružných pásek k. Mám dotaz - polovička chce koupit do auta (Oktávka - bez bočních airbagů) vyhřívaný potah sedaček, který se zapne do zásuvky zapalovače.

Je použitelný také u vozidel s bočními airbagy, zabudovanými v sedadlech. Díky dvěma stupňům regulace teploty si můžete nastavit vyhřívání sedadla přesně podle vašich představ dle. Univerzální použití do všech vozidel. VYHŘÍVANÝ POTAH NA AUTOSEDAČKU.


Tento potah stačí pouze zapojit do zástrčky autozapalovače a zapnout pomocí přepínače na přívodním kabelu. Vám za Vaši důvěru a za nákup vyhřívaného a masážního potahu. Kovové háky pro upevnění sedáku na spodní straně autosedačky. A zásuvka je v autě pod proudem při vypnutém zapalování a vytaženém klíčku. Pokud tedy nechám zaplý potah v zásuvce bude hřát až do vybití baterie.


Produkt bol vyradený z predaja. Chci upozornit, až bude zboží skladem. Pro jeho fungování potřebujete pouze 12V. Příjemné a pohodlné cestování v zimě vám zajistí vyhřívaný potah sedadla.


Potřebujete pouze autozásuvku V. Technické specifikace pro produkt TSS Group vyhřívaný potah sedačky se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt TSS Group vyhřívaný.

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny. Popis: Dobrý den, nabízím k. Má dva stupně výkonu, a to nízký a vysoký. WAECO MH-40-S 12V MagicComfort. Sada vyhřívacích vložek je určená pro dodatečnou montáž vyhřívání do. Ideenwelt vyhřívaný potah na autosedačku, ks platné do: 30.


Mně řekli v ofiko servisu, že mi vyhřívaný sedačky neudělaj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky