pondělí 27. ledna 2020

Protherm panther condens 25 kko kotel kondenzační

Využijte širokou nabídku originálního příslušenství značky Protherm. Systémové kondenzační kotle s možností ohřevu TV v externím. Doporučují mi protherm panther condens kko.


Výkonový rozsah kotle až 4kW. Integrovaný třícestný ventil (mimo typ KKO ). Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny. Popis: Sestava se skládá z kondenzačního kotle, externího zásobníku TV B60Z o objemu 58l a sady propojovací boční. TV v externím zásobníku, trojcestný ventil pro připojení zásobníku je součástí kotle, plynulá modulace výkonu, autodiagnostika, možnost.


Voda v zásobníku je nahřívána kotlovou. KKO systémový kotel, KKO systémový kotel, KKV kombinovaný kotel, KKO systémový kotel, KKO. Přednosti a vlastnosti kotle : kondenzační provedení. Výkon: - 2kW Nerezová spalov. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Panther Condens KKO -A, výkon 1 kW. Výrobce-dodavatel Protherm.


Závěsné plynové kondenzační kotle. Autor: Protherm (text a foto). Platnost: KKO -A nebo KKO -A. PROTHERM průměr potrubí v mm.

Protherm panther condens 25 kko kotel kondenzační
Protherm panther condens 25 kko kotel kondenzační

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky