středa 29. ledna 2020

Prodej vzduchotechniky

Plastové potrubí, spiro, potrubí z pozinku, ventilátory, zpětné klapky, větrací mřížky, digestoře, výpustě, talířové ventily, to vše. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba S. AirFilters CZ, společnost s ručením omezeným. Prodej vzduchotechniky v Mostu a okolí. Možnost výroby atypů zpracovaných počítačem.

Nabídka služeb v oblasti velkoobchodních dodávek vzduchotechniky, klimatizace a vzduchotechnického příslušenství, montáž vzduchotechniky - řízeného. Ventop je odborníkem na výrobu vzduchotechnického potrubí a dodavatelem. Součástí našich služeb je i prodej vzduchotechniky a klimatizace v našem. ELEKTRODESIGN ventilátory spol.


Nabízíme široký sortiment vzduchotechniky - potrubí k digestoři, spiro potrubí, přechody, spojky, zpětné klapky. Velkoobchod se vzduchotechnikou - Multi-VAC, Pardubice - spolehlivý velkoobchodní dodavatel vzduchotechniky pro celou ČR. Zkoušky vzduchotechniky - revize a kontrola.


Vzduchotechnika Vejvoda, klimatizace, ventilace, prodej vzduchotechniky.

SPIRO potrubí, VZT potrubí, ventilátorů, - e- vzduchotechnika. Digestoře a technologické zákryty. Výroba vzduchotechnických zařízení.


Firma KSK se soustředí na instalování vzduchotechniky a klimatizace v Praze. Zabýváme se technologií, prodejem a montáží řízeného kvašení (fermentace). Opravy vzduchotechniky z Českého Krumlova, Servisy klimatizací a ventilátorů, Opravy klimatizací. Nabízíme vlastní výrobu, prodej, montáž a servis vzduchotechniky. Mezi námi realizované zakázky však patří také montáž vzduchotechniky pro bytové prostory.


Specializujeme se na výrobu a prodej vzduchotechnických. Vám představuje jako solidní, zkušený a spolehlivý partner v dodávkách a montážích klimatizací, vzduchotechniky . Společnost 2VV je významným výrobcem vzduchotechnických zařízení, jako jsou vzduchové clony, rekuperační jednotky, větrací jednotky, vytápěcí jednotky a. Navštivte naši brněnskou pobočku Lindab. V PRODEJI EHR 1AKOR BP (STEJNÁ JEDNOTKA S BY-PASSEM) ! Dále provádíme revize a servis. Naším oborem jsou klimatizace a vzduchotechnika.


Jsme společnosti Airtrend s. Instalujeme a dodáváme klimatizace a klimatizační jednotky renomovaných výrobců.

Hlavních činností naší společnosti. Na základě Vámi předložené projektové dokumentace jsme Vám schopni zpracovat nezávaznou cenovou nabídku. Nádrže z plastů, vzduchotechnika z plastů. Milan Procházka - nákup a prodej materiálu. Montáže plastových potrubních rozvodů. Zajišťujeme prodej, montáž a servis klimatizačních zařízení, tepelných čerpadel, vzduchotechnických zařízení, rekuperačního větrání a projekční činnost v oboru. Bytová a průmyslová klimatizace zn.


Panasonic, Airwell, Daikin a Toshiba ve městě Chomutov. CLIMPROFI, Pardubice, Evropská databanka, Kompletace vzduchotechniky klimatizace dodávky montáže včetně návazných profesí MaR, chlazení. Projektantům a zprostředkovatelům prodeje zboží poskytujeme za spolupráci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky