úterý 28. ledna 2020

Projektant vzduchotechniky

Projektant Vzduchotechniky. Hledáte-li zaměstnání v podobném pracovním oboru můžete pokračovat hledáním práce v dané. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet. Pro pracovní pozici projektant vzduchotechniky eviduje úřad práce volných. Počet voľných pracovných miest: 1.

Miesto výkonu práce: Slovensko okres Dunajská Streda Dunajská Streda Štúrova. Nabízíme vysoce profesionální služby v oblasti ústředního vytápění, chlazení a vzduchotechniky při koncepčním návrhu, projektování, výstavby a následném. Najväčší vyhľadávač pracovných ponúk a brigád. Vytváříme projekty nových a rekonstruovaných farmaceutických. Stanislav Pergler - projektová kancelář vzduchotechniky. Jako projektanti s dlouholetou praxí můžeme poskytnout komplexní projekční služby v oboru. Nájdite si prácu ešte dnes.


PROJEKTANT VZDUCHOTECHNIKY A TEPELNÉ TECHNIKY.

Téměř let jsem pracoval u firmy zabývající se vzduchotechnikou na pozici projektant vzduchotechniky a klimatizace. Okrem samotnej dodávky a realizácie vzduchotechniky ponúkame aj poradenskú činnosť a komplexné projekčné spracovanie riešení vzduchotechniky . Vedoucí projektant vzduchotechniky – Brno Náplň práce. Druh pracovného pomeru: plný úväzok, živnosť. Přijmeme projektanta pro práci na projektech pozemních staveb ve všech stupních návrhu (DUR, DSP, DPS, koordinace profesí, inženýring, autorský dozor ). Dobrý den, nenašel by se zde projektant pro vytvoření projektu pro vzduchotechniku pro právě stavěný r který by byl schopný a ochotný zpracovat projekt max. Current job vacancies with the DEALCO s. Podíleli jsme se návrhem vzduchotechniky na velmi zajimavém projektu. Dodavatel vzduchotechniky od r. Spolupráce s předními světovými výrobci.


Firemná stránka spoločnosti Ateliér vzduchotechniky. SpoločnosťAteliér vzduchotechniky pôsobí na slovenskom trhu už od roku. Jste-li zkušený projektant a vyžíváte se v tvorbě projektové dokumentace pro techniku prostředí, vzduchotechniky, či technologie čistých prostor, u nás máte. Nabídka firmy se týká klimatizace a vzduchotechniky pro administrativní budovy nebo jednotlivé kanceláře, haly. Montér vzduchotechniky a klimatizací.


Ponuka platná do: štvrtok 12.

Obor: Stavební technici projektanti, konstruktéři. Provoz: Jednosměnný provoz. Povolání: Inženýři projektanti, konstruktéři v ostatních oborech. Práci nabízí: Kovoprojekta Brno a. Práce projektant vytápění - tzb praha - objevte atraktivní pracovní pozice na Monster.


Pracoviště: Kovoprojekta Brno. Najděte si tu pravou pro vás a vybudujte si svou. V rámci dodávek a montáží nabízejí naši projektanti také měření výkonových parametrů v zařízeních vzduchotechniky, ústředního vytápění a měření a regulace. Popis pracovního místa: Samostatná projekční činnost v oboru chlazení a vzduchotechnika. TZB), proto součástí každého projektu je práce projektantů. Příležitost i pro absolventy oboru vzduchotechnika! PC - AUTOCA MS Office, ŘPB, vzděl. VŠ-strojní - obor technika prostředí nebo podobný obor,samostatná a tvůrčí práce, příležitost k seberealizaci a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky