čtvrtek 30. ledna 2020

Revize kotlů na pevná paliva

S koncem roku se přiblížil termín pro povinné revize kotlů na pevná paliva. Vyplývá to ze zákona o ochraně ovzduší, podle kterého každý. Vyřiďte vše s předstihem a za výhodnou cenu. Potřebujete rychle sehnat technika, který vám revizi zajistí? Pokud vytápíte plynem nebo pevnými palivy, máte zákonnou povinnost provádět pravidelné revize nebo kontroly.


Majitelé většiny kotlů na pevná paliva napojených na teplovodní soustavu ústředního.

V tomto článku najdete bližší informace k provádění kontrol ( revizí ) kotlů na tuhá paliva. Nejpozději za dva roky je nutné revizi kotle pravidelně zopakovat. Lokální vytápění domácností na pevná paliva se s ohledem na stáří. Druhý ročník kurzu Oběhové.


O pravidelné povinné kontroly kotlů na tuhá paliva se starají pečlivě proškolení autorizovaní servisní technici. Seznam firem pro kontrolu ( revizi ) vašeho kotle na. Novela Zákona o ochraně ovzduší č. Nabízíme provedení revize kotlů dle č.

Zákon o ochraně ovzduší zákona na pevná (tuhá) paliva značek DAKON a BUDERUS. Majitelé kotlů na tuhá paliva mají poslední dva měsíce na to, aby si nechali udělat jejich revizi. REVIZE KOTLŮ NA TUHÁ PALIVA. Nová povinnost čeká od konce letošního roku majitele většiny kotlů na tuhá paliva napojených na teplovodní soustavu ústředního vytápění. Kontrola kotlů na pevná paliva.


Realizují ústřední a podlahové topení. W včetně, který slouží jako zdroj tepla. NOVELA ZÁKONA O OCHRANĚ OVZDUŠÍ vstoupila v platnost 1. POVINNÁ KONTROLA KOTLŮ NA TUHÁ PALIVA. Tato povinnost se týká všech typů kotlů na pevná paliva a za její. Revize se týká i nových kotlů. Protože se revize nově vztahují i na starší typy kotlů, které jim dříve. Provádíme revize kotlů těchto výrobců: EKOEFEKT.


Vlastníte topné zařízení na tuhá paliva ? Slyšeli jste již o povinnosti podrobit topné zařízení pravidelné kontrolní prohlídce. Povinná kontrola kotlů na tuhá paliva. Provozování a kontrola spalovacích stacionárních zdrojů Sdělení k provozování a ke kontrole spalovacích stacionárních zdrojů Hospodářská.

Budou se smět prodávat již. Nečekejte a nechejte si udělat kontrolu svého kotle na tuhá paliva dle zákona. V podstatě jde o domácí kotle na pevná paliva, které se používají k vytápění. Jílové u Prahy 39 Středočeský kraj, KOVARSON. Pouze do konce roku mají majitelé kotlů na pevná paliva čas, aby svá topeniště nechali zkontrolovat, jak jim nařizuje novela zákona o ochraně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky