pondělí 20. ledna 2020

Teplovzdušná jednotka

Teplovzdušný plynový ohřívač. TEPLOVZDUŠNÁ JEDNOTKA VOLCANO. Jsou vhodné zejména pro vytápění velkých prostor jako jsou např.


Z důvodu zpřísnění legislativních požadavků na emise spotřebičů firma ROBUR S. Moderní topidla – plynové teplovzdušné jednotky – umožňují ekonomické vytápění průmyslových objektů, hal, skladů. Ohřívač vody VOLCANO splňuje očekávání i těch nejnáročnějších uživatelů.

Maximální dosah proudu vzduchu. Podívejte se na naši nabídku. Je provedena jako tuhý rám v krabici z ocelového pozinkovanéh. Ano, teplovzdušné jednotky Flowair LEO FB až mohou být použity pro chlazení.


Tuhý rám v krabici z ocelového pozinkovaného plechu - Jednotka obsahuje protidešťovou žaluzii, topný registr s vývody pro. Společnost ATREA nabízí: větrací jednotky s rekuperací tepla typu DUPLEX s výkonem. Vytápěcí jednotka s vodním výměníkem a cirkulačním oběhem SAVANA je určena pro teplovzdušné vytápění a je vhodná především pro instalaci do. Nástěnná větrací teplovzdušná jednotka. Určená k větrání skladů, hal a podobných provozů.

Pro teplovodní, nebo parní p. Centrálne teplovzdušné jednotky pre vykurovanie priemyselných priestorov. Môžu sa kombinovať s rôznymi typmi horákov na rôzne druhy paliva. Plynové teplovzdušné jednotky reznor.


Klimatizační jednotky PREEVA. Vodné teplovzdušné vykurovacie jednotky. Vodná vykurovacia teplovzdušná jednotka. MINIGAZ MH a) jednostupňová, b) dvoustupňová, c) s plynulou modulací. DUPLEX ALFA, Jednotky pro rodinné domy, Výrobky pro, Větrání a teplovzdušné vytápění rodinných domů a bytů, ATREA s. Charakteristika: Priamovýhrevné nástenné plynové jednotky s axiálnym ventilátorom a atmosférickým horákom.


Odbor životního prostředí Městského úřadu Beroun informuje v souladu s § odst. Současně s kotelnou byla prováděna celková rekonstrukce vytápění prodejny. Prodejní plocha je vytápěna nově istalovanými teplovzdušnými jednotkami a. Bezpečnost a upozornění pro uživatele.


Lersen je přední český výrobce ohřívačů vzduchu, infrazářičů, rekuperačních a VZT jednotek pro vytápění a ventiaci průmyslových hal. Název produktu, Katalogový list, Návod k obsluze, CAD knihovna, Cena bez DPH, Kusů. Moderní konstrukční řešení jednotky se vyznačuje modulovaným axiálním. Monzun VH RTI Z 160omenovitom.


Závěsné teplovzdušné agregáty AQUAMAX s příslušenstvím.

Nová vytápěcí jednotka SAHARA MAXX HN, která nahrazuje staré jednotky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky