pondělí 20. ledna 2020

Plnička klimatizace valeo

Kategorie: Vše pro auto a. Automatická plnička klimatizace TEXA Konfort 780R BI–GAS. CLIMFILL Auto VALEO plnička klima automat. Plně automatická plnička klimatizací se dvěma nezávislými okruhy pro servis a. Kvalitní plně automatická stanice poskytující servis klimatizace osobních automobilů.

Plničky VALEO za akční ceny! Výrobca: Valeo (Francúzko). VALEO elektronicky detektor uniku TIF XP-1A. PICCOLA- plně automatická plnička klimatizací je optimální volbou pro vybavení.


Prodam novou nepouzitou plnicku klimatizave zn. Po „vysátí“ chladiva kompresorem v autě plnička upozorní, že je hotovo. Kč klimatizací Valeo ClimFill EASY Balíček: GV VA Kč MOC: Kč klimatizací VALEO ClimFill PRO klimatizací Texa 780R. Dražba plničky klimatizací Valeo.

Autoservis, diagnostika Bosch a pneuservis JHL. Při problémech s klimatizací Vašeho vozu nezoufejte a přijeďte vyzkoušet plničku klimatizací značky Valeo Climfill A50. Provádíme kompletní servis, recyklaci a. Recyklační filtr - Robinair SPX ( VALEO ) 1. Informace o výrobku: Pro plničky VALEO Průměr. V nabídce tři varianty plniček klimatizací Magneti Marelli. Náhradní díly Příslušenství pro plničky VALEO. Poskytujeme též opravy klimatizací v případě úniku chladiva, či nefunkčnosti. Plnění klimatizace poskytujeme pomocí plně automatické plničky zn. Standardní plnění okruhu klimatizace - cena 59-Kč s DPH.


Instalujte nový filtr a dbejte dodržení stejného směru jako u starého filtru ( viz šipka ) 5. Vyměňte těsnící o-kroužky 6. Znovu naplňte plničku klimatizace. Plne automatická plnička klimatizácií. Nabízíme službu čistění a plnění automobilových klimatizací profesionální plničkou Valeo.


Hlavní funkce a vlastnosti.

Informujte se o možnosti nákupu plniček klimatizací, zařízení pro celkovou. Bazar, Prodám rok a půl starou plně automatickou plničku klimatizací VALEO. Zdarma přidám různý doplňkový materiál : sada ventilků,sada. Stejně jako každý automobil, vyžaduje i plnička klimatizace pravidelnou údržbu a. Valeo pro osobní, nákladní vozidla a autobusy, kontrola, desinfekce, opravy klimatizací.


Vlastní certifikáty na servisy plniček Valeo, CTR, Brain Bee a Robinair.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky