úterý 21. ledna 2020

Slipove vlozky

Jsou diskrétní, funkční a přinášejí pocit čistoty ženám, které je. Máte vybrané filtry: slipové. Z Alwaysek jsem šla cítit a to tak, že jsem si myslela že mám nějaký zánět. Ať už vás trápí slabá menstruace, výtok či jakékoliv špinění, slipové vložky jsou. Nakupujte v obchodu nebo online.

Sbírejte Clubcard body za váše nákupy. Vyberte si ze široké nabídky dámských slipových vložek pro spolehlivou a dokonalou ochranu. Sada dvou látkových slipových vložek vhodných jako dodatečná pojistka k menstruačnímu kalíšku Gaia Cup. Nově s hebkým bambusovým froté. Vložky tak udržují přirozené pH sliznice a chrání vás před vznikem podráždění.


Vybírat můžete nejen z klasických denních, nočních a slipových vložek, ale také. Ria SLIP CLASSIC LIGHT slipové vložky 1xks Ria SLIP. Nabízíme Vám slipové vložky, které ochrání Vaše spodní prádlo před skvrnami jakéhokoliv původu a navíc vůbec neucítíte, že je máte.

Stačí si vybrat z našich ultratenkých slipových vložek. V nabídce najdete slipové vložky navržené tak, aby dobře seděly na tradičním spodním prádle i tangách. Perfect Fit Design - Přizpůsobí se pohybům. Balení obsahuje ks 1 kompostovatelných slipových dámských vložek. Doporučují se pro každodenní použití. Hypoalergenní - nižší riziko vzniku podráždění.


Carefree Flexiform slipové vložky ks. Parfémovaná slipová vložka s lehkou svěží vůní. Naty dámské ECO slipové vložky normal jsou díky přírodním materiálům velmi dobře prodyšné. Funkčnost se neliší od konvenčních vložek a přitom jsou velmi. Tenká, mimořádně měkká a savá jednodílná slipová vložka je ideální pro lehkou každodenní ochranu.


Tato prodyšná vložka je pohodlná, snadno se pere a. Jejich složení z bio bavlny nedráždí poševní sliznici. Vám poradí ako vyberať Hygienické vložky. Always Intim normal deo slipové vložky 1x20ks. Získajte Clubcard body za Váš nákup.


Látkové slipové vložky (4ks) - Praktické, na dotyk heboučké a stylově jednoduše krásné– dámy, zpozorněte.

Alternativa k umělým slipovým vložkám z fleecu je. Naty Nature Dámské ECO slipové vložky Normal 32ks. Dámské slipové vložky, jemné a perfektně prodyšné, vyrobené ze 1 přírodních materiálů pro. Skvělé absorpční vlastnosti. Vyrobeny z certifikované organické bavlny. Jsou hypoalergenní a velmi prodyšné. Bio Organyc dámské vložky slipové - ultra tenké jsou vhodné pro každodenní použití.


Pomáhají udržet pocit svěžesti a čistoty každý den. U dodavatele - dodání do 4-pracovních dnů. Slipová vložka (PUL) - Sloníci, sv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky