úterý 12. prosince 2017

Dezinfekce auta

Stále vám nevoní interiér vašeho auta ? Pak je tu dezinfekce interiérů vozidel. Kontaktujte nás pro profesionální dezinfekci interiérů vozidel! Pravidelná dezinfekce vozidel patří k neodmyslitelné údržbě vozidla.


Správné používání a dodržování pravidelné dezinfekce je základem pro bezpečné a zdravotně nezávadné cestování celé posádky automobilu.

Dezinfekci provádíme ozonem, který se řadí mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidla. Neexistuje žádný virus či bakterie, které by odolali ozonu. Máte nějaké zkušenosti s dezinfekcí interiéru pomocí O3? Provětrejte klimu: dezinfekce klimatizace a interiéru vozu ozonem.


Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Super ukli vsechno ciste (palubni deska, koberec, sedadla atd.) Testoval jsem jim, Schvalne jsem schoval pod koberec 10kc. Provádíme dezinfekci a sterilizaci interiéru vozidel i místností pomocí ozónu.

Slevomat - výběr těch nejvýhodnějších nabídek ve slevách a akcích na Skrz. Základní dezinfekci, která by se měla provádět aspoň jednou za rok. Ve ventilaci se hromadí prach a je ideálním prostředím pro růst bakterií a plísní.


Dezinfekce a čištění klimatizace, ventilace a přístrojové desky auta. Léto je čas rodinných dovolených, a tedy také cestování autem s vašimi nejmenšími. Jen ten, kdo někdy vyrazil na cesty s malým dítětem v autě, si dovede. Je několikanásobně účinnější než UV záření běžně používané pro dezinfekci ovzduší.


Ozón se rozkládá na kyslík a nezanechává žádné vedlejší produkty. Sledujeme nejmodernější trendy a. Věnujte vyčištění a dezinfekci auta svému partnerovi, kamarádovi nebo zaměstnanci formou našeho DÁRKOVÉHO POUKAZU. Poukaz je platný neomezeně a. Váš automobil zbavíme nepříjemných zápachů, neviditelných nepřátel v podobě virů, bakterií, plísní, roztočů a nejrůznějších typů alergenů. Tentokrát na nikdy nekončící cestě k tomuto cíli přicházíme s další novinkou: upouštíme od dezinfekce interiéru vozidla konvenčním dezinfekčním.


CarPlan Kleen Air byl vyvinut k odstranění bakterií, plísní a hub, které se vyskytují v klimatizačních zařízeních. Nově nabízíme čištění interiérů vozidel nejúčinnější mikrobiologickou dezinfekci ozonem.

Zlikviduje zápach a krásně provoní. Nepodceňujte přípravy na dlouhé letní výlety autem a nechte si svou klimatizaci ošetřit profesionálním. Dezinfikujeme interiéry a klimatizace vozů. Autoservis Garant Praha se specializuje na opravy a dezinfekce a čištění klimatizace vozidel všech. Odstranění zápachu v autě a dezinfekce klimatizace. Zápach z klimatizace v autě je indikátorem dlouho zanedbávaného problému. Zdá se vám, že cítíte v automobilu zatuchlý zápach?


Příčinou je vlhkost, která se sráží na výparníku. Dezinfekcí ozonem také odstraníme zápach,který způsobují bakterie,viry a plísně. Nejintenzivnější bývá v okamžiku, kdy se po krátké době vracíte do auta, kterým jste. Autoslužby - Nabízíme dezinfekci interiérů a klimatizací ozonem. Vyberte si z dezinfekčních přípravků a různých druhů lepidel pro správnou údržbu a opravu vašeho vozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky