pondělí 11. prosince 2017

Plynové regulátory

Plynové regulátory GMR GAS - modely: RP- RP-1 ALz-6U, AL-z8-Pr s přírubou a SSAlz-6U. Plynový regulátor tlaku upravuje výstupní tlak z určitého zdroje na předepsanou hodnotu. Jedná se o žádoucí prvek kontroly plynu, který zaručeně zvyšuje. Naše firma nabízí regulátory tlaku plynu, plynoměry, skříňky na regulátory a plynoměry, detektory úniku plynu a další.


Speciálně pro použití v karavanech nebo obytných vozech.

Přehled vyráběných regulátorů tlaku plynu od firmy MESURA. Regulátory plynových zařízení do karavanu i obytného auta. V naší nabídce naleznete regulátory pro různé provozní tlaky i regulátory Truma pro provoz za jízdy. Domů měření a regulace - regulátory tlaku plynu. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly.


Pojistné ventily RV se nejčastěji používají jako kontrolní pojistné ventily v kombinaci s regulátory tlaku plynu (které kontrolní pojistný ventil neobsahují). Pomáháme vědě tím, že nabízíme široký výběr produktů, služeb a znalostí našich lidí. Domovní regulátor tlaku Hutira B 6NG (1) FRANCEL.

V domácnostech jsou PB lahve již tradičně hojně používány pro vaření nebo na. V případě regulátorů tlaku plynu a bezpečnostních uzávěrů stanovuje periody zkoušek výrobce. Přitom platí, že pokud máme v domě dobrý tlak. Najširšia ponuka čerpadiel, armatúr, kúrení, vodomerov a plynových regulátorov v. TOP ENTRY”, pilotom riadený regulátor určený pre reguláciu tlaku v. Priamočinný pružinou riadený regulátor s jednoduchým sedlom a vyváženou.


Pro připojení plynové láhve k regulátoru. Automatické ovládání spínače pro plynové láhve pro regulaci tlaku jmenovitého tlaku plynu. Jsme připraveni Vám dodat nebo namontovat různé typy DuoControlů, Duocomfort, vč. Pro Váš karavan doporučíme. Dvoustupňové, přímočinné, pružinou řízené regulátory, s příznivými zástavbovými rozměry. Jsou určeny především pro plynofikaci rodinných domků ( typ B6). Regu AD–H je regulátor pro až jednostupňových i dvoustupňových plynových infrazářičů.


Bezpečnostní plynový regulátor - kg empty. Inteligentní regulátory patří do kategorie komfortní regulace a prostřednictvím OpenTherm. Grily a příslušenství, plynové vařiče, nářadí pro instalatéry, litinové nádobí, paella.

CADAC regulátor tlaku plynu mBar, hadice, spony SET. Udržujte plynový systém v čistote. Chráňte tlakové regulátory a plynové ventily pre nečistotami a olejom.


Plynový filter sa inštaluje pred tlakovým regulátorom. Plynové trubky, regulátory, kohouty, hadice a spojky. Gumové těsnění do regulátoru tlaku plynu Meva. Těsnění se umístí na regulátor, který se našroubuje na 10kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky