pondělí 4. prosince 2017

Raid elektrický odpařovač

Raid elektrický odpařovač

S novým štíhlým designem odpařovače a kontrolkou. Proto byste si měli pořídit. Přípravek poskytuje ochranu proti komárům až hodin. Insekticid chrání proti komárům včetně tygřích. Celý popis a technické parametry. Poskytuje účinnou ochranu proti komárům a. Repelentný prípravok v spreji, napomáha ochraňovať pokožku proti komárom a kliešťom počas hodín a proti ovadom až hodín.


Raid elektrický odpařovač

Nečekejte s nákupem na zítra. Určite poznáte, keď vás v noci otravujú komáre a nedajú vám spať. Bojujete s obtížným bzučením a štípanci od komárů? Každý určitě zažil, když Vás v noci otravují komáři a nenechají Vás. RAID elektrický odparovač s tekutou náplňou.


Během používání elektrický odpařovač ničím nezakrývejte. Hubí a odpuzuje komáry, pakomáry, pakomárce. Náhradná náplň do elektrického odparovača Raid. Jedná sa o insekticídny prípravok, ktorý zaručuje ochranu proti otravným komárom (aj tigrím) a drobnému. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými. Balení obsahuje odpařovač a náplní. Tento elektrický odpařovací přístroj proti komárům.


Raid elektrický odpařovač

Kč, Praha Prodam elektrické topení s termostatem. Raid -elektrický odpuzovač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky