pátek 8. prosince 2017

Romotop spol s r o

Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, otevírací hodiny a hodnocení ROMOTOP spol. Suchdol nad Odrou, výroba krbů a kamen, obrábění. Výroba a prodej moderních i klasických krbových kamen, krbových kamen s teplovodním výměníkem, krbových vložek a příslušenství. Krbová kamna, kachlová kamna a krbové vložky, pískovcové krby.


Oficiální název: ROMOTOP spol. ROMOTOP, jehož závod v Suchdolu nad Odrou má více než 5pracovníků, patří mezi evropské lídry ve výrobě krbových kamen a vložek.

ROMOTOP, Výroba a prodej krbových a kachlových kamen, krbových vložek. Všeobecný návod k instalaci a obsluze krbových kamen firmy Romotop spol. Děkujeme Vám, že jste si pořídili právě naše krbová kamna a zároveň Vám. Umístění, Hala - B ( VYTÁPĚNÍ ). Registr plátců DPH - ROMOTOP spol.


V přiloženém technickém listu jsou uvedeny podrobné technické data k. Malosériová výroba několika modelů se. Výroba a predaj krbových piecok, krbových vložiek a príslušenstva ku krbom. Vyberte si z aktuální nabídky zaměstnání a volných míst.

Up-to-date information about a workforce. Detail příjemce dotace z evropské unie - ROMOTOP spol. ROMOTOP-Krbová vložka na dřevo s teplovodním výměníkem HEAT W 2g. Typové označení: HEAT W 2g.


Vyrábíme a prodáváme: krby, krbové vložky, kachlová kamna, krbová kamna. Firma Romotop uskutočnila v poslednom období skutočný skok v inovačnom procese. Vyrábame a dodáváme krbové,keramické kachle s výmenníkom aj bez, krbové kachle a krbové vložky pre nízkoenergetické domy, krbové kachle s akumuláciou. Výroba a dodávka krbových a kachľových pecí s výmenníkom aj bez. Krbové pece a krbové vložky pre nízkoenergetické domy.


MATERIÁLYinfo - zdroj informací o stavebních produktech, firmách, výrobcích a novinkách v oboru. V oblasti designu, ývoje a kvality spalování. Staňte se designéry svého krbu. Kouzlo ohně v rovnováze s estetikou a technikou. Designový krb Romotop VARIANT reaguje na trendy a potřeby moderní. Využijte svou profesní síť a nechte se zaměstnat.


Z původní malosériové výroby se postupně v. Kvalitní krbová kamna a krbové vložky českého výrobce s dlouholetou tradicí. Název zadavatele: ROMOTOP spol. Kamna ROMOTOP zaručují nízkou spotřebu dřeva, úspory.

Identifikátor profilu zadavatele ve VVZ. Adresa profilu zadavatele na e-tržišti. Podrobnosti o firmě ROMOTOP spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky