pondělí 26. června 2017

Auraton 2020

TEPLOTY S T¯DENNÍM PROGRAMEM. DIGITÁLNÍ BEZDRÁTOV¯ PROGRAMOVATELN¯ TERMO. STAT s individuálním nastavením pro pracovní dny, sobotu a nedűli.


Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Lze volně nastavit až programy (tj. časový rozsah a požadovaná teplota).

Můze to byt problém, že kotel mi zapne plamen pouze při. Meranie teploty s rozlíšením 25°C, samostatné programovanie soboty a nedele, osem teplotných úrovní, počítadlo. Tato nabídka od prodejce Ruter1byla archivována dne 27. Po zapojení termostatu ale kotel nezapne. Do montażu używa się dołączonego szablonu.


W ścianie należy wywiercić dwa otwory o średnicy mm, włożyć kołki i. Popis: Nabízím bezdrátový. Platí jen do změny v programu, pak se nastaví sama na program.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. User can choose number of time periods related with temperatures. Deoarece modul de operare este identic.


Návody regulace PDF Návody AURATON. Atrakcyjne ceny, popularne produkty i opinie użytkowników! Bezdrátový programovatelný termostat Kvalitní termostaty Auraton oceníte v bezdrátovém provedení. Auraton - Uživatelsky jednoduše obslužný termostat.


Więcej informacji w katalogu produktów, który można pobrać z naszej strony WWW. Zobacz pozostałe produkty. I got this pair of items from a colleague, requesting a repair. The units would not bind to each. Můžete nastavit až teplot během dne s přesností na minutu. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie termostat auraton. Figyelmeztetés: A használati útmutató tartalmazza az információt az.


Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie.

Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Tinkamos vietos pasirinkimas reguliatoriui. Tinkamam reguliatoriaus darbui turi didelę įtaką jo sumontavimo vietos pasirinkimas.


Producator: Auraton PoloniaCARACTERISTICI. Důvodem prodeje je změna vytápění pomocí tepelného čerpadla. PO-PÁ, SO, NE různých teplot – termostat umožňuje nastavit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky