středa 28. června 2017

Servis lindr

Součástí firmy LINDR není jen výroba a prodej chladicí a výčepní techniky, ale také komplexní servisní činnost po celé České a Slovenské. Servisní list Typ souboru: doc, Velikost: kB, Datum poslední změny: 21. Autorizované servisní místo výčepních zařízení pro Jižní Moravu. Jsme AUTORIZOVANÝ ZÁRUČNÍ SERVIS LINDR a nabízíme ZÁRUČNÍ a. AS OBJEDNÁVKY, POZNÁMKA, PŘÍPLATEK S DPH.


Expresní závoz (do 1minut po Praze), příplatek za dovoz, 50- Kč.

Opakovaný závoz ve stejný den. Zajišťujeme profesionální servis nápojové a výčepní techniky, vybavení hotelů i. Samozřejmostí je zapůjčování výčepního. Jsem autorizované servisní místo výčepních zařízení LINDR. Dodáváme a servisujeme výčepní zařízení v různých provedení od domácích typů až pro profesionální zařízení včetně příslušenství a servisu. Provádíme komplexní záruční i pozáruční opravy výčepních. Regulace teploty chlazení, ano.


Typ chlazení, vzduchem ( suchý).

Výroba chladičů piva, výčepního zařízení, výrobníků sodové vody, velkoobcho maloobcho servis domácího i průmyslového chlazení. Programem firmy LINDR byl servis domácího, průmyslového. Prodáváme veškeré náhradní díly a. Lindr chladicí a výčepní technika. Děkujeme Vám, že jste se rozhodli zakoupit produkt LINDR. Servis,náhradní díly,předepsané revize a kontroly provádí a zajišťuje fa. Výroba, servis a montáž: chladící a výčepní technika, chladiče a chlazení piva ( soudek, pikolík, pivní kufr, mobilní chlazení), limonád a vína, přenosné chladiče a. Dále nabízíme záruční i pozaruční servis Vášeho chlazení na pivo.


Logo LINDR - výrobcu chladiacej a výčapnej techniky. Programom firmy LINDR bol servis domáceho, priemyselného chladenia a atypická výroba. Gastronomické vybavení - prodej, servis. V pivotéce provádíme záruční a pozáruční servis, montážní, poradenské a servisní práce s. KOI nádrže EKOFLUSH-promývačky PŮJČOVNA A SERVIS NÁŘADÍ pro chlazení a. Kutná Hora včetně servisu - Pavel Furka.


Odvlhčovače vzduchu (vysoušeče) Master, Desa. Výčepní zařízení a chlazení piva LINDR. Průmyslové zvlhčovače Contronics.

Dodávky a servis klimatizací, tepelných čerpadel a chladících zařízení. Záruční a pozáruční servis. Prodej a půjčovna pivního chlazení Lindr. Montáž a servis výčapných zariadení.


Chladničky, mrazničky - servis. Chlazení piva na sedmém schodu je dávnou minulostí. Je určen k profesionálnímu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky