středa 28. června 2017

Dakon 18

Ocelový kotel na uhlí a dřevo DOR 4F Topíte uhlím? Máte starý spolehlivý kotel Dakon DOR? Chystáte se na jeho výměnu a chcete si ponechat jednoduchost. Nový univerzální ocelový kotel Dakon DOR 4F o výkonu kW pro spalování hnědého uhlí je postaven na základech léty prověřeného kotle DOR F. Doprava zdarma se vztahuje na objednávky s platbou předem, kdy kotel odesíláme přímo z.

Dakon - Kotle na tuhá paliva, Elektrokotle, Nástěnné plynové kotle, DOR F, DOR D - výkon - kW, DOR 4F - výkon 1 a kW, DOR N Automat, DOR N. Univerzální ocelový kotel Dakon DOR 4F o výkonu kW pro spalování hnědého uhlí je postaven na základech léty prověřeného kotle DOR F. Značka Dakon patrí medzi popredných výrobcov kotlov na tuhé palivá, ktoré sa na Krnovsku vyrábajú už viac ako rokov. Zdravím, dnes jsem koukal, že tradiční výrobce uvedl na trh inovaci kotle Dor ve emisní třídě 1 a 24kW. Pokud se na ten kotlík podíváte. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kotel dakon.


Kotle Dakon jsou v oblibě zejména díky nejrozsáhlejší nabídku kotlů.

Páka zatápěcí klapky sada. U,UR,URS,222(litinová - půl trubka). Pro vyšší účinnost má nová DOR 4F více izolace a tedy nižší tepelné ztráty opláštěním, navíc obsahuje více šamotových cihel ve spalovacím prostoru a také více. Automatický ocelový kotel DOR 5F Pelety, který je spojením tradičního kotle DOR 4F a peletkového hořáku. Je dodáván ve výkonovém provedení ‒ kW a. SP Pyro je určen pro spalování suchého kusového dřeva. Při vývoji byl kladen velký důraz nejen na vysokou účinnost a nízké emise. Nová moderní verze nejprodávanějšího kotle Dakon DOR se speciální konstrukcí pro spalování hnědého uhlí přináší vyšší bezpečnost díky kvalitnější izolaci a. Určen pro spalování suchého kusového dřeva.


Jmenovitý topný výkon kW: 18. AKCE - LIMITOVANÁ EDICE kotlů KLIMOSZ serie NGOd 24. Třída kotle hnědé uhlí ořech (- mm). Plasteko Studenec - Odborný velkoobchod vybavením pro koupelny.


Dakon DOR 4F Výkon kW opravit Typ na tuhá paliva opravit Hmotnost 2kg opravit Emisní třída 4. Stacionární kotel je konstruován pro spalování suchého dřeva, polena o max. Pyrolytické spalování zaručuje ekonomický a ekologický provoz.

KP Pyro ( kotel na dřevo dakon ). Kotle jsou konstruovány pro spalování dřevěných. DAKON (Bosch Termotechnika s.r.o.). Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Parametry DOR 4F DOR 4F DOR 4F DOR 4F.


Dakon SP Pyro s bezpečnostní smyčkou na dřevo, třída kotle (dle EN 303-5) výkon 18kW. Rozměry kotlů P lux -kW. Výrobce: Bosch Termotechnika s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky