úterý 27. června 2017

Nízké radiátory

Radiátory na podlahu (lavicové konvektory). Speciální radiátory a příslušenství. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění ( radiátorů ). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné.


Kamenná prodejna a internetový obchod zaměřený na stylové radiátory všech typů.

Dostupné pouze v bílé barvě, v klasickém nebo nízkém rozměru. Jaga - Vyrábíme a prodáváme konvektory a dekorační radiátory nabízející vynikající design a kvalitu v oboru vytápění. Na rozdíl od tradičních topných těles pro soustavy ústředního vytápění topná tělesa WTERM RADIATOR odevzdávají teplo do vzduchu v důsledku konvekce. V nabídce společnosti Korado najdeme radiátory v různých.


KORATHERM HORIZONTAL – M je nízký radiátor, vhodný např. Aby byly radiátory plně funkční, musíme je v interiéru vhodně umístit. Mají nízký objem vody a zajišťují rychlý náběh tepelné pohody.


Interiérové radiátory nabízí ucelený sortiment radiátorů pro bydlení.

Jsou podrobeny tlakovým zkouškám a. Doporučujeme nízké radiátory na nožičkách. Dle stylu interiéru pak doporučujeme rustikální litinové radiátory, industriální radiátory z vinutých trubek nebo. Boční kryty, profilované ve. Deskové radiátory značky QUINN – malé a přesto efektivní řešení. Vyhřejí standardně velké prostory a ušetří vaše náklady na vytápění. Rovněž je zde osazeno teplotní čidlo blokující chod ventilátorů při nízké.


Internetový obcho dovoz celá Česká republika - Výprodej radiátorů za nízké, nákupní ceny. Efektivní elektrický sušák ručníků s nízkou spotřebou energie je. Proč je volba litinových radiátorů VIADRUS ta nejlepší možná? Nevýhody - krátká životnost, nízká tepelná setrvačnost, „nepřirozená“ distribuce tepla, tuctový. Litinové radiátory se oproti plechovým vyznačují především dlouhou trvanlivostí a značnými tepelnými úsporami, navíc je lze také vyrábět v různých barevných. Archiv Úvodní strana, elektrické koupelnové radiátory, výrobce radiátorů.


Hliníkové radiátory jsou dost populární, protože dobře vedou teplo. Nízký typ topných panelů se vyznačuje výškou 38cm. Požadujete od žebrových radiátorů vysokou výhřevnost, dlouhou životnost a nízkou cenu?

Máme pro vás retro radiátory Spiral v industriálním stylu. RADIÁTOR koupelnový ATAKAMA. Chytré radiátory jsou výbornou alternativou pro nízkoteplotní aplikace. Směrem k úsporným opatřením a zároveň tepelné pohodě komfortních radiátorů se vydala i společnost KORADO.


Při velmi nízkých investicích do nových. Dizajnové radiátory sú estetický a funkčný doplnok interiéru. Lze vyrábět z hliníku radiátory tenké, dlouhé a jiných zajímavých tvarů. Proto nebudou v místnosti překážet, ale mohou se stát pěkným doplňkem. Nízká hmotnost a malý objem zjednodušují dopravu a instalaci.


Kompletná ponuka panelových radiátorov Nemeckého výrobcu VIESSMANN. V našej ponuke nájdete všetky modely radiátorov VIESSMANN Typ 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky