středa 28. června 2017

Otopná tělesa radik

Přepočet tepelných výkonů podle uživatelem definovaných parametrů (teplota v místnosti, teplotní spá rozměry a tepelný výkon tělesa ). KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné. RADIK jsou ocelová desková otopná tělesa s přirozeným prouděním vzduchu kolem jejich přestupní plochy. Jsou vyráběna v jednoduchém, zdvojeném nebo tří. Nabízíme široký sortiment typů a rozměrů pro váš domov za.

Klasická otopná tělesa s horizontální instalací již často nelze instalovat všude a je třeba. Jedná se o designové otopné těleso RADIK Premium. KORADO nabízí kvalitní desková otopná tělesa značky RADIK, která jsou nejen. Unikátní vlastností deskového otopného tělesa RADIK VKMje univerzálnost z hlediska připojení na otopnou soustavu. Otopná tělesa jsou její důležitou součástí.


Model KORADO RADIK VK je deskové otopné těleso v provedení VENTIL KOMPAKT, které. KORADO, výroba radiátorů, radiátory, otopná tělesa, topení, vytápění koratherm, radik, Jsme dynamická česká společnost nadnárodní majetkovou účastí. Desková otopná tělesa RADIK VKM vychází koncepčně z provedení VENTIL KOMPAKT.

Originálně řešený vnitřní rozvod umožňuje spodní středové připojení. Vážení zákazníci, při odběru více kusů tohoto výrobku jsme ochotni dohodnout se s Vámi na množstevní slevě! Novinkou na trhu je nový model otopného tělesa RADIK VKM8. UPEVNĚNÍ DESKOVÝCH OTOPNÝCH TĚLES RADIK. Deskové otopné těleso, typ 2 RADIK - KLASIK.


RADIK LINE VERTIKAL - M je svisle orientované deskové těleso s prolisovanou čelní deskou. Jeho konstrukce umožňuje spodní středové připojení na otopnou. Typ : Klasik, výška : 3mm, délka : 5mm, výkon : 1W, hloubka mm. Pro uchycení článkových otopných těles lze použít následujících čtyř způsobů.


Připojení otopného tělesa, levé nebo pravé boční. Tlaková ztráta, Tlaková ztráta otopného. H - kovové díly pozinkovány - vybavena pojistkou proti nadzvednutí otopného tělesa - umožňuje upevnění na stěnu ve. Levné-koupelny Vám nabízejí v této sekci rekonstrukční radiátory od firmy Korado.


Druhy radiátorů a konvektorů Obr. Tenkostěnný radiátor Radik Rc VkU s regulací tzv. V prvé řadě předpokládáme, že použijete moderní desková otopná tělesa, například výrobky firmy Korado, typ Radik. Model RADIK KLASIK-R je deskové otopné těleso v provedení Klasik.

Použití kondenzačního kotle je vázáno na. Korado Radik je určen k použití pro všechny typy těchto modelů deskových otopných těles. Jednoduchá montáž a demontáž, není nutná demontáž horní mřížky. Otopné těleso může mít jednu, dvě nebo tři desky za sebou.


Radiátor RADIK VKL - 6x 700.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky