pondělí 19. června 2017

Heimeier katalog

Heimeier katalog

Přední světové řešení HVAC soustav, které Vám zajistí jedinečné vnitřní klima. Radiátorové ventily Standard firmy. Heimeier bílá, KS, 4600. Ceníky, Prospekty, Katalogy, Ostatní.


Heimeier katalog

Příslušenství a vyměnitelné díly pro termostatické radiátorové. Pridajte sa do nášho mailing listu a buďte informovaný o nových produktoch a zľavách. Cena: 36- Kč (včetně DPH). Ptáček armatury do koupelny, plastové armatury a sifony pro připojení sanity a příslušenství, vanová lišta, vanový sifon, pračkový ventil a další. Dostupnost:Obvykle skladem. Běžná cena v obchodech: 3Kč vč.


Informacje o firmie IMI International Sp. Internetowa Baza Danych Katalogowych armatury, grzejników i rur. Je součástí mezinárodní strojírenské skupiny IMI plc.


Zařazení v Katalogu firem a výrobků. Termostatická hlavice DX s vestavěným čidlem. Ušetříte: 18( Sleva - ). Viessmann – Aktualizován katalog trubek a katalog podlahových komponentů. Svěrná šroubení a další příslušenství naleznete v katalogu.


Heizkörperarmaturen für Zweirohrsysteme. Seřadit podle: Katalog, Název, Cena. Dämmschalen für Globo Kugelhahnsortiment.


Tato nabídka Kup Teď byla. HEIMEIER hat sein bewährtes Kugelhahnsortiment. Cenník a technický katalóg dekoratívne radiátory platný od 01. Kape su različitih boja sa odštampanom skalom.


Projektovana tako da se montira na svaki. Thermostat-Köpfe (M x 5) auf Ventilunterteil: K. Armaturen für Heizungs- und Kühlanlagen. Ve spojení s radiátorovým ventilem. Vorlaufventil: Beschreibung.


Heimeier katalog

Głowica termostatyczna K Standard Dane techniczne: zabezpieczenie przed nadmiernym skokiem zabezpieczenie przed zamarzaniem skala nastaw: od 1. Der Otto- Katalog aus dem vergangenen Jahr. Jednoručna slavina za kadu Minotti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky