čtvrtek 22. června 2017

Bojler 160 l

Máte vybrané filtry: bojlery 160l. Typ instalace: závěsný na zeď Objem ( l ): 1Min. Elektrické akumulační ohřívače určené pro zavěšení na zeď o objemech 50–2litrů.


Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm) výrobce zachovává po. Hledáte 160l bojler drazice? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba.

Dražice OKC 1- kombinovaný ohřívač vody 1l, Elektrický kombinovaný svislý ohřívač. Záruční doba: smaltovaná nádobalet, ostatní části bojleru roky. Elektrické závěsné ohřívače vody - bojlery Dražice, akumulační, průtokové, horizontální i vertikální poloha. Nejprodávanější ohřívač - bojler OKHE SMART.


Více než spolehlivost . Popis: Prodám nový, nástěnný ohřívač vody DRAŽICE OKCE 160L, elektrický. Při výběru vhodné velikosti bojleru se můžete orientovat dle následujícího. Nepřímoohřívaný zásobník teplé vody s připojením pro kotel ACV. Vysoce kvalitní polyuretanová izolace, polypropylenové opláštění a přednosti.

Elektrický akumulačný ohrievač, určený pre zavesenie na stenu, objem 1l. Ohřívač vody OKCEV 1, ležatý, elektrický - DRAŽICE, Ležatý (horizontální), Internetový. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové. Pracovní poloha – svislá (zavěšený na zdi).


Je předurčený k montáži do vodorovné polohy. Nutno dokoupit topné těleso ovládané provozním termostatem a jištěné tepelnou pojistkou o výkonu 1. Usilujeme o dosažení interních, mezinárodně uznávaných kvalitativních norem a především stanovit standardy, které budou pro stávající a budoucí zákazníky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Ohřívač výměníkový vertikální Dražice OKC 2NTR 2l bílý, KS.


Je povrchově rezavý z důvodu vlhkosti v koupelně, kde byl cca rok používán, poté vypuštěn a dlouhá léta. Chtěl bych zapojit bojler přes zásuvku a nikoli přimo, lépe řečeno chtěl bych to zapojit do zásuvky, ze zásuvky do jističe, z jističe přes civku. V případě, že se jedná o neoprávněnou reklamaci (i vada, která se neprojeví) je výjezd účtován zákazníkovi. Parametry a specifikace: Obje1l. Dodáváme náhradní díly DZ Dražice do bojleru jako jsou anoda, příruba.


Dražice OKCE 160l elektrický ohřívač vody OKCE160L bojler. Sestavy BAXI obsahují vybraný model kotle BAXI a bojler (stacionární, hranatý 1l, 1l nebo válcovitý 1l ). U modelů se zabudovaným trojcestným.

Bojler Viessmann nerez 1L. Pocitali jsme se 1l bojlerem jen na elektrickou energii, protoze kotel bude taky elektricky. Ted jsem nahodne koukal na parametry bojleru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky