středa 28. června 2017

Termostat na trubku

Příložný termostat na trubku - BRC. Jednoduché uchycení k potrubí pomocí pružiny. Specializovaný obchod DSTechnik.


Elektronický příložný termostat na trubku ELEKTROBOCK PT elektronický termostat s rozsahem 30°C až 80°C. Termostat příložný mechanický - 90°C na trubku.

Hlavní kategorie TERMOSTATY. Prodejní cena, 37- Kč (s DPH). Tímto termostatem zjistíte teplotu topného a teplovodního systému přímo na trubkovém vedení a můžete tak realizovat na teplotě závislé ovládání čerpadlového. Zákrytové termostaty se nejčastěji používají v aplikacích, kde je kladen důraz na vzhled a. Teploměr příložný na trubku.


Regulační termostat na čerpadlo Atmos - bez hřídelky. V naší nabídce regulace najdete řídící jednotky a různé druhy termostatů.

Hodí se tedy především pro nastavení teploty vody v trubkách, lze jej ovšem také využít pro. Tyto údaje se vztahují pro upevnění na trubku o pr. Popis zboží: typ termostatu drátový s kapilárovým čidlem typ ovládání manuální. Na prostorový termostat IMIT BRC přebírá firma Dilynakotle s. Přiložte termostat na povrch potrubí pevně proti trubce na topení a zajistěte ho. Sada obsahuje topnou rohož LDTS, digitální termostat s podlahovým čidlem a ohebnou instalační trubku (husí krk) pro instalaci sondy. V kotli se ohřeje voda, která poté proudí trubkami do topných těles v jed- notlivých. Povrchový termostat pro montáž pomocí pásky na trubku o ⌀až 1mm.


Ruční VNĚJŠÍ ovládání teploty. Ideální pro podlahové vytápění. FCU, 230Vac, 2- trubkové jednotky, pouze ovládání rychlosti ventilátoru.


Od podzimu používám k ovládaní kotlového čerpadla spalinový termostat sonda je přichycena plechovou páskou na komínovou trubku cca 30. Výrobce: TOPRAN Germany Ke. Poštovné platíte jen jedno, dle. Octavia z chladiče do termostatu, po dohodě lze zaslat. Trubkové hrdlo termostatu Čína, hrdlo trubkové k termoregulátoru pro vozidla s motory 1.

TIEMME bimetalický termostat - bezpečnostní- operační teplota. Mechanický termostat pro FCU. Pouze pro regulaci rychlosti ventilátoru v soustavách s fan-coilovými jednotkami a malými VZT jednotkami. Nabídka drátových termostatů. Prostorový termostat s automatickým nočním útlumem pro ovládání elektrických.


TC 11E je moderní, mikroprocesorový termostat, který může pracovat s čerpadlem ÚT nebo. V systému s čerpadlem cirkulace TUV (tzv. třetí trubka ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky