pondělí 19. června 2017

Moderní radiátory

Díky čistému designu a široké škále barev je vhodný do moderních staveb i rekonstrukcí. Vysoká hmotnost radiátoru zajišťuje výbornou schopnost akumulace. Chcete mít doma něco nového a neokoukaného? Vyberte si v sekci našich novinek, které jsou inspirovány současnými trendy. Designové radiátory jsou estetický a funkční doplněk interiéru.


Firma Laurens spolupracuje při vývoji moderních designových radiátorů, resp.

Kvalitní luxusní designové radiátory dotažené do nejmenšího detailu. Radiátory by měly mít výkon mezi a 1W na metr čtvereční. Studený vzduch, který od okna proudí, tak prochází před radiátory a do. Radiátor je důležitou součástí centrálního vytápění, předává teplo do místností a udržuje ho. Proto je správná volba otopného tělesa dost. Spolu s návrhem způsobu vytápění a otopné soustavy v domě řešíme i výběr radiátorů.


Zajímat by nás měla především jejich kvalita, životnost. Důvodů, proč se zajímat o vzhled a funkci nových radiátorů do vaší domácnosti, je hned několik. Budete asi překvapeni, z jakých materiálů.

Společnost KORADO nabízí designové radiátory, které jsou nejen. Velkou výhodou moderních radiátorů je jejich všestranné použití. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění ( radiátorů ). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné. Teplo pro vytápění je rok od roku dražší a stále více lidí si pořizuje moderní radiátory, mnohem úspornější, než bývaly ty klasické.


Oživte svůj interiér moderním řešením vytápění. Vybrali jsme kousky, které. Moderní radiátory nejsou zdaleka nudné. Zapomeňte na klasické bílé deskové radiátory.


Funkci plní, ale přiznejte. Prioritou při vytápění každého domu, moderní dřevostavby nevyjímaje, je samozřejmě funkčnost. Pokud ale nezvolíme přímo skryté podlahové. Hliníkové radiátory jsou praktické, moderní a vydrží.


Hlavní funkcí je zajistit s co nejnižšími provozními náklady na topení a požadavky na obsluhu v budově co nejvyšší úroveň tepelné pohody. Hledáte inspiraci pro Váši novou koupelnu a stále nenacházíte ten pravý designový radiátor ? Pokud hledáte kvalitní koupelnové radiátory s vysokou životností. Kromě praktické funkce, kdy předávají teplo do místností, mají i funkci estetickou. Jde však o moderní výrobky splňující všechny současné parametry, byť takové radiátory vypadají na první pohled jako ty staré litěné. Deskové hliníkové radiátory v moderním jednoduchém designu.

S up-to-date designu a výhledových inovací, moderní radiátory jsou schopni přidat dotek luxusu do. Pokud vám připadají radiátory v podobě velkých černých kostek seřazených vedle sebe nebo do pyramidy ještě. Současné zdroje tepla dnes slouží i jako dekorativní bytové. V dnešní době již nemusí být moderní radiátory pouhým zdrojem tepla. Umějí navíc interiér zchladit, rozsvítit a ozdobit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky