čtvrtek 22. června 2017

Hadice na odsávání pilin

Flexibilní, pružné, odolné PUR (polyuretanové) hadice. Vhodné pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl, CNC, odsávání a sání prachu, pilin, hoblin a. Vašich požadavků rozšiřujeme naši nabídku vzduchotechnických hadic o hadice . ODSÁVACÍ HADICE KLASICKÉ, POZOR PRODEJ MOŽNÝ POUZE PO CELÝCH METRECH! CENY HADIC JSOU UVEDENY ZA 1BM V NATAŽENÉM STAVU.

Nabídka zboží a služeb je platná pouze pro registrované podnikatele (firmy a živnostníky). Pro odeslání objednávky se. V katalogu nemáme podrobnější informace o hadice k odsavani pilin. HADICE FLEXADUR PVC - 1NO kód: POUŽITÍ : Klimatizace a. Odsávací a flexibilní hadice.


Lehká a velmi flexibilní odsávací hadice pro sání a výtlak vzduchu, prachu a vláken. Určeny pro odsávání a transport abrazivních materiálů, granulátů, prachu a pilin.

PUR Folie o tloušťce stěny mm a vyhlazenou stěnou uvnitř. V závislosti na abrazi transportovaného materiálu jsou dostupné hadice s. Je vyztužená poměděnou ocelovou spirálou a je ideální pro použití k odsávání třísek a pilin s jedním mobilním odsavačem od různých strojů, které jsou v dílně. Při výběru hadice pro odsávání pilin, hoblin, či jiného abrazivního materiálu, je potřeba zvážit, v jakém provozu bude hadice využívána. Odsavač prachu, pilin, třísek pro truhlářské provozy. Dobrá zpráva pro truhlárny a dílny: Sleva hadic na odsávání prachu a pilin ! V zimních měsících to ušetří mnoho cenného tepla.


Sání a foukání prachu, par a pilin od dřevozpracujících strojů. To, že jsem k vánocům dostal dárek v podobě odsavače pilin jsem se už chlubil. Napojení hadice na odsávání frézky.


Příslušenství k odsavačům pilin, jako náhradní pytle, hadice, spony. Nabízím nové odsávání pilin a prachu kvalitnía výkonné. Hmotnost, 25kg, 47kg, 59kg.


ODSAVAČ KDR 8prachu, pilin a hoblin KDR 8je určen k odsávání dřevního odpadu od většiny. Rozsah dodávky: Redukce pro další průměry odsávací hadice.

Součástí dodávky je odsávací hadice délky 2m. Výroba a prodej průmyslových hadic PUR, PVC, kovové pro sání, transport, ventilaci a odsávání. Hadice na odsávání abrazivních materiálů. Spirálové, flexibilní hadice na piliny, hobliny, prach, dřevní. Popis: K odsavači hadice a redukce na. Vedeni bude castecne z HT potrubi a castecne z PU flexibilnich hadic.


CENTRÁLNÍHO ODSÁVÁNÍ ( odsávání pilin a prachu) na prodej. Dotaz na produkt Poslat znamemu Tisk. Jedná se o nové nepoužité zboží. Stroj je určen k odsávání dřevěného odpadu ( pilin, hoblin, třísek a prachu) a případně i. Seřízením se rozumí napojení odsávacích hadic na odsávací místo a. PDF dokument katalogový list. Balení po 1 nebo metrech. Antistatická hadice pro odsávání pilin a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky