pátek 30. června 2017

Korado konvektor

KORAWALL nástěnné konvektory KORAWALL Nástěnné konvektory. Speciální konvektory Fasádní konvektory a tepelné výměníky. Konvektory s nuceným oběhem (ventilátorem) a optimalizovanou konvekcí. Podlahové konvektory s ventilátorem. Pro topení nebo chlazení slouží k vytápění nebo chlazení místností vysoký tepelný a chladicí výkon je určen pro dvoutrubkové systémy.


Skupina KORADO je v současné době tvořena třemi výrobními a třemi obchodními společnostmi.

Naší dlouhodobou strategií je postupné rozšiřování výrobního. Bořiči mýtů ve vytápění – konvektory KORADO. Nové lavicové konvektory od společnosti KORADO, a. V takových místech, kde je třeba zvýšit účinnost při zachování. Například nástěnný konvektor s ventilátorem a optimalizovanou konvekcí Korawall WI od společnosti KORADO umožňuje pustit do systému. Zpět na článek Dobře vybrat otopná tělesa pro novostavbu nebo rekonstrukci znamená ušetřit za energii.


Moderní trend bydlení upřednostňuje efektivní a zároveň ekonomické vytápění rodinných domů či bytů. Proto se konvektory těší stále větší. Letošní novinka ve výrobkovém portfoliu společnosti KORADO, konvektorová otopná tělesa, po technické i designové stránce plnohodnotně.

Konvektor KORAFLEX FK nebo FK InPool je určen pro zapuštění do podlahy, zejména v místech neumožňujících umístění vyšších těles, například k. Jejich výhodou je vyšší výkon v porovnání s podlahovými konvektory podobné velikosti. Třebová, výrobce otopných těles. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.


Prodáváme podlahové konvektory a radiátory KORADO, které vás zahřejí kdykoliv. KORALINE a samostatných výměníků KORABASE. Potištěná přední deska k radiátoru RADIK. Nové rozměry a desing radiátorů KORADO. KONVEKTOR Economic, Exclusive a Inox - výška konvektoru pouze mm.


By using this website you agree. Koná se každé dva roky a společnost KORADO zde poprvé vystavovala již. Protože se nám hromadily dotazy na podlahové konvektory, rozhodli jsme se. Výrobce konvektorů Korado, které se. Přední výrobce otopný těles společnost KORADO, a. Konvektor je vykurovacie teleso, ktoré je tvorené výmenníkom tepla.


Firma KORADO používa špeciálne tiché patentovo chránené ventilátory. Zboží není umístěno na e-shopu, ale na naší prodejně může být skladem, případně Vám ho objednáme! Deskové radiátory Korado Radik Klasik - boční připojení. Ein richtig installierter Konvektor ist waagrecht angebracht und die Wanne des Konvektors hat nicht beschädigte oder eingedrückte Oberkanten, damit die.

Vyrábíme otopná tělesa pro teplovodní, kombinované vytápění. Koratherm, konvektory, rekuperace, designové radiátory, úsporné vytápění. Výstavní expozice výrobků společnosti KORADO je nově otevřena v. Liberecká společnost LICON HEAT ze skupiny KORADO se výrobě konvektorů a výměníků věnuje už let. Nyní rozšířila své produktové. Vytápění objektu je řešeno kombinací podlahového topení a deskových otopných těles Korado v provedení PLAN. Regulace vytápění je provedeno systémem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky