úterý 20. června 2017

Haas sohn adria ii

Vývod kouřovodu, vrchní, Ø 150. Minimální tah komína, Pa. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Představení krbových kamen Haas Sohn. Při koupi tohoto výrobku dostanete slevový kód na nákup v našem obchodě v hodnotě 1.

V prostřední části kamen je. Dochlazovací smyčka: Bez dochlazovací smyčky. Technické parametry Účinnost Výkon 5-kW. Napojení do komínu je horní o průměru 1mm. TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: 5mm.


Uvedená kamna lze provozovat i bez teplovodního výměníku. Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Vyrábí krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky a nově i krbové sestavy. Do obchodu AkoupelnyAtopeni. Nabízíme vám široký sortiment krbvoých kamen s výměníkem. Možnost zabudování dochlazovací smyčky. Výkon 1kW (voda kW, vzduch kW).


Provádění výstavby komínů, rekonstrukce, vložkování, návrhy a. Dvoustupňové spalování, vyměnitelný výměník, vychlazovací smyčka. Kamna mají černou barvu a béžovou. Zobacz inne Kominki, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Výměník Adria Max, Grand Max, Grand Max Lux. Vďaka kvalitnému spaľovaniu, čo pri niektorých. Výkon, -1kW do vody - kW.


Akcia top produkt Doprava zdarma. Ovládanie primárneho a sekundárneho prívodu vzduchu. Adria II s výměníkem černá, béžová dlažba. Možné je aj pripojenie k existujúcemu.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. ADRIA II najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Zaměřujeme se na výrobu a prodej krbových kamen, krbových kamen s výměníkem, krbových vložek, paletových kamen a krbových sestav. Priemer dymovodu 1mm, kachle sú vhodné pre vykurovanie priestorov do. Krbové kachle s výmenníkom HAAS SOHN ADRIA Max a max. Ahoj, mám Adria Max s výměníkem. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky