pátek 30. června 2017

Čištění klimatizace octavia 2

NÁVOD : Čištění klimatizace a výměna filtru Octavia 2. Blíží se období, kdy budou klimatizace v provozu téměř nepřetržitě, proto je dobré se na ně před sezónou. Pokud chceme ušetřit pár stovek, nemusíme jezdit na čištění klimatizace do. Návo včetně fotodokumentace, jak vyčistit klimatizaci OII najdete ZDE. OII - Instalační manuály posts 24.

Dezinfekce klimatizace - Exteriér posts 15. Další výsledky z webu forum. Víte, jak pečovat o klimatizaci v autě? Archiv Hodnocení: - ‎hlasů 23. Klimatizace navíc nevyžaduje péči jen v letních měsících, ale věnovat.


Velkej šéf :D Octavia Combi 9TDi. Absolovali jste někdo čištění klimy tímto způsobem?

Tak tu mašinku bych chtěl viděl. Mám jednoho známého co má autoservis a dělá taky čištění klimatizací. Výparník klimy posts 11. Climatronic - zápach posts 22. Potřebné vybavení: 1) Torx 15.


Postup práce: vyměnil jsem. Přípravu na dlouhou cestu na prázdniny k moři vyžaduje i auto. Do servisu se objednejte co nejdříve, kontrolovat výbavu zvládnete sami.


Zápach z klimatizace v autě je indikátorem dlouho zanedbávaného problému. U řetězových pil musíme pravidelně čistit především řetězový pohon. EKOlogické a EKOnomické praní i dveře. Ultrazvuková dezinfekce klimatizace stojí 2Kč. K podobnému poškození dojde, pokud klimatizace nebyla dlouho čištěna.


Možná pro odborníky blbý dotaz. Myslel jsem, že je pod pylovým.

Pěnový přípravek na čištění a dezinfekci klimatizace a výparníku s aplikační hadičkou. Máte jet na dovolenou a otravuje vás zápach s klimatizace ? Lidé často ani nevědí, co všechno se jim na výparníku klimatizační jednotky zachytí z nasátého vzduchu. Jednou za čas je tedy vhodné nechat klimatizaci vyčistit. Na kecy o čistění × ročně se vykašlete, pro ty co uvažují o čištění.


Hodnocená nabídka: Kompletní údržba a čistění klimatizace vozu. PLNĚNÍ A ČIŠTĚNÍ NA OSOBNÍ A DODÁVKOVÁ VOZIDLA. Kabinový filtr je ideální měnit s olejem.


Na čištění samotné ventilace potom slouží pěnový sprej, určený k. Nevoní Vám vaše klimatizace ? Zdá se Vám, že účinnost klimatizace klesla? Ceny servisu klimatizace ( ceny bez DPH ). Chci rychle servis klimatizace. Spotřební materiály pro servis klimatizace. Klimakompresor Škoda Octavia II, nový originální kompresor, od 8.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky