čtvrtek 29. června 2017

Čištění plynového kotle

Majitelé plynových kotlů musí ze zákona provádět jejich pravidelné kontroly, i přes hrozící pokuty to však mnozí nedělají. Topná sezóna skončila a na čase je přemýšlet o údržbě svého kotle. Dnešní článek se budě věnovat údržbě a čištění plynového kotle.


Prosím o radu jaký je postup pro vyčištění plynového kotle před topnou sezonou. Co všechno by se mělo provést?

Máme plynový kotel Junkers. Má smysl poctivé čistění výměníku tepla? Další výsledky z webu forum. Archiv Podobné Čištění a revize kotlů. O své auto se určitě vzorně staráte.


Protože se revize nově vztahují i na starší typy kotlů, které jim dříve nepodléhaly. Na plynových zařízeních, která jsou v osobním užívání občanů, není.

Pravidelná roční prohlídka plynového kotle je samozřejmostí. Společnost Thermona Vám nabízí stovky pravidelně. Vybrali jste si plynový kotel DESTILA? Zajistíme pro vás montáž, čištění a záruční i pozáruční servis.


K dispozici máme i plně vybavený sortiment náhradních dílů. Jak na hlučnost kotle Co je příčinou hlučnosti kotle ? Obvykle příčinou hlučnosti kotle je vodní kámen usazený ve výměníku tepla kotle. Revize plynového spotřebiče. Strojní čištění kanalizace. Jsme tradičním výrobcem a servisem plynového kotle DESTILA, a dalších.


Instalace topení, jejich rozvodů a to včetně následného čištění topných systémů. Naše firma uvádí do provozu plynové kotle a stará se o jejich záruční a pozáruční servis. Provádíme kompletní plynařské práce - servis domácích plynových. Dále provádíme opravy, čištění a pravidelné roční prohlídky plynových. Potřebujete opravit plynový kotel, topidlo nebo plynový ohřívač vody?


Sháníte plynaře na havarijní stavy?

Plynoservis Miloslav Svozil Olomouc za vámi přijede. Vítáme Vás na stránkách firmy SPK zabývající se záručním i pozáručním servisem plynových kotlů a uvádění nových kotlů do provozu. Opravy plynových kotlů uskutečňujeme nepřetržitě, včetně víkendů a svátků. Pohotovostní servis nám umožňuje poskytovat služby časově dostupnější a vyjít. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy.


Nabízíme záruční i pozáruční. Záruční i pozáruční servis, čištění, opravy a revize plynových zařízení a kotlů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky