pátek 23. června 2017

Mřížky vzduchotechnika

Mřížky pro vzduchotechniku. Vzduchotechnické mřížky a vyústky. TRANSFEROVÁ TLUMÍCÍ MŘÍŽKA - ST. Koncové distribuční elementy vzduchotechniky mohou být i potěchou oka a designem ladit s. DIFUZORY - VÝDECHY VZDUCHOTECHNIKY.

Nabízíme větrací mřížky plastové, větrací mřížky kovové, větrací mřížky dveřní atd. Prodáváme ventilační mřížky a větrací mřížky za příznivé ceny. Dále talířové ventily neboli. Ventilační mřížky, nerez mřížky, větrací mřížky, mřížky kulaté, mřížky kruhové, mřížky hranaté. Designové skleněné ventily pro vzduchotechniku v barvách pro každý interiér. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.


Nabízíme kovové mřížky ventilačního potrubí, určené pro umístění přímo do potrubí. Vyberte si z různých velikostí a rozměrů.

Pro všechny průměry potrubí. Příslušenství VZT komponentů. Gravitační mřížka 154x1do tr. V případě potřeby dopojení vzt.


Sací mřížky : rám mřížky je zhotoven z ocelového plechu, výplň mřížky tvoří ocelový plech - tahokov. Pokud hledáte Podlahové mřížky jste tu správně. Vnitřní průměr potrubí (DN): 1mm. Hliníková kruhová mřížka 125. Prodej vzduchotechniky v Mariánských Lázních.


Dodáme větrací mřížky, revizní dvířka, zpětné klapky, talířové ventily. Nabízíme široký sortiment vzduchotechniky - potrubí k digestoři, spiro potrubí, přechody, spojky, zpětné klapky, výpustě, větrací mřížky, revizní dvířka. Stěnové mřížky jsou určeny pro nízkotlaká a středotlaká zařízení.


Větrací mřížky, revizní dvířka, vpusti, plastová dvířka a další sortiment pro Vaše řešení. Mohou být používané k odvodu vzduchu z místnosti, nebo k zakrytí přívodních a odvodních. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Distribuční elementy: dýzy, odvodní a přívodní elementy, měřící kruhy, mřížky .

Anemostaty jsou koncové vzduchotechnické elementy pro distribuci vzduchu v. Domů větrání a klimatizace. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Realizace a projekce dodávek v oborech klimatizace, vzduchotechnika a chlazení vč. Kompletní dodávky vzduchotechniky - výústky, mřížky, klapky, potrubí. Elektro Palouček prodává kvalitní větrací mřížky na fasády a pro náročné provozy.


Sortiment pro horkovzdušné rozvody. V odtahových kanálech jsou osazeny vzduchotechnické perforované mřížky s. VZT mřížky přivádí nebo odvádí vzduch do vzduchotechnicky ošetřovaného prostoru, nebo z tohoto prostoru, přičemž je možno regulovat průtokový objem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky