pátek 1. prosince 2017

Flamen krby

Production and sales of high quality design fireplaces and fireplace inserts: hot- air, hot-water and acumulative. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, otevírací hodiny a hodnocení FLAMEN krby, Blansko, Dolní Lhota. Krb Kappa L Krb Sigma F Krb Alfa F Krb Beta F Krb Kappa LS Krb Sigma FS Krb Alfa FS Krb Beta FS Krb Kappa F Krb Sigma R Krb. Kozuby Flamen majú dokonale čisté sklo a pohľad na oheň tak nie je rušený zadymením skla.


FLAMclean majú všetky kozubove vložky Flamen dokonale čisté sklo. FLAMEN KRBY A KAMNA - český výrobce krbových vložek, prodej krbových vložek.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Krbové vložky značky Flamen. Snadno se ovládají a obsluhují, zahřejí na těle i na duši a při správném provozu si. Krby FLAMEN hoří na výbornou!


Jedinečností krbů Flamen je jejich unikátní, vysoce účinný systém spalování FLAMclean: perfektně zpracovaný systém distribuce vzduchu ve spalovací komoře. Nabízím stavbu krbů s krbovou vložkou Flamen. Sídlíme ve městě Praha, ale přijedeme za Vámi kamkoliv v ČR.

Nově budou krbové vložky FLAMEN přizpůsobeny napojení €žpo kouři€œ. Dojde tedy ke zúžení průměru kouřových hrdel. Pro ty, kteří i nadále budou chtít. Kvalitní teplovzdušná krbová vložka hraje důležitou roli ve vytápění, hlavně když se dá regulovat.


Teplovzdušné krbové vložky FLAMEN zajistí velmi kvalitní. Prodáváme kamna, krbová kamna, krby, krbové vložky, sporáky a. SIGMA 70V L je krbová vložka střední velikosti s designovým levým rohovým prosklením a vertikálním otevíráním, tzv. Pro účely čištění lze dveře otevřít. Vyrábíme teplovzdušné, teplovodní a. Za kvalitou výrobků FLAMEN stojí dlouholeté zkušenosti jeho pracovníků v oblasti vývoje, výroby a distribuce. Někteří naši klíčoví pracovníci jsou v oboru již více. Za značkou FLAMEN stojí dlouholeté zkušenosti v oblasti vývoje, výroby a distribuce krbových vložek jak v ČR, tak v celé Evropě. Stavíme kachlová kamna, sporáky, krby teplovzdušné, akumulační, s teplovodním výměníkem, krby štukové.


Teplovdušná krbová vložka Flamen SIGMA 70V F. Moderní, designové čelní bezrámové prosklení s potiskem Vertikální výsuv a horizontální otevírání. SIGMA je kozubová vložka strednej veľkosti s rohovým designovým presklením a vertikálnym otváraním, tzv. Communities and Collections. SIGMA 85V C je teplovzdušná krbová vložka s designovým čelním bezrámovým potištěným sklem o šířce 8mm.

Dvířka této krbové vložky se otevírají. Dodáváme krbové vložky teplovzdušné, s výměníkem, sálavé a akumulační. Spolupracujeme s českým výrobcem krbových vložek FLAMEN, s. Pracovníci FLAMEN Vám pomohou s výběrem vhodného krbu, poradí Vám, co je vhodné. FLAMEN je ryze český výrobce krbových vložek, které navrhli vývojáři s dlouholetými zkušenostmi v oblasti vývoje, výroby a distribuce krbů. Jedinečností krbů FLAMEN je jejich unikátní, vysoce účinný systém spalování FLAMclean: perfektně zpracovaný systém distribuce vzduchu ve spalovací komoře. Regulovatelný výkon : - 13kW.


Prosklení : rohové levé bezrámové(ohýbané).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky