pátek 1. prosince 2017

Ventilator icon 15

Kulatý designový ventilátor do koupelny Airflow Icon ECO, o průměru 1mm. Nástěnný ventilátor Airflow ICON bílý - v eshopu e-vetrani. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Ventilátor Icon ECO je ideální pro menší koupelny a toalety.


Zapuštěná montáž přímo do zdi nebo stropu.

CON eco je energeticky úsporný ventilátor s příkonem pouze W. CON SELV, V DC, je provedení s extra nízkým napětím pro vyšší ochranu. Lze jej montovat do zóny (např. sprchový kout). CONeco a iCONa iCON60. Dizajnový kruhový tichý ventilátor ICON - v eshopu e-vetranie.


Medzinárodne ocenení Red Dot Award Design. Minimální odběrové množství: KS.

CON je ideální pro menší koupelny a toalety. Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem. Zapustený priamo do steny alebo stropu pôsobí nenápadne ale veľmi štýlovo obzvlášť v. Uzavíratelný ventilátor iCON do koupelny bílý. Jeho předností je tichý provoz, netradiční kruhový design a velice snadná. ICON a iCON využívají kombinaci axiálního a radiálního oběžného kola. Nejsou tak kompaktní, ale zato.


CON obsahuje celkem tři velikosti ventilátorů iCON, iCON a iCON 6 přičemž první dva modely jsou také v bezpečné alternativě. Zboží si můžete vyzvednout rychle na pobočce. Zapuštený přímo do zdi nebo stropu působí nenápadně a přesto velmi stylově, zvláště v. Icon,,,kryt,pro, ventilator,barva,antracit,serie, icon,15icon,12v. CON is ideal for toilets, en-suites, shower rooms and bathrooms.


Ačkoliv to na první pohled není možná vidět, designové ventilátory iCON. VENTILATOR ICON BILA pr. Flow Icon bathroom extractor fan.


Video taken in real time to demonstrate how quiet the icon.

Firma Airflow chce dávat zákazníkovi vždy to nejlepší. Optimalizujte proudění v místnosti. Zvláštností je tiše pracující, jedinečný uzávěr „Iris, jímž je zamezeno nechtěnému. Ideální pro měnší koupelny, toalety a sprch. U ventilátoru iCon jde o axiální ventilátor pro zapuštěnou montáž do průměru 100. AIRFLOW ICON - chrom 230V.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Celkom k náhľadu obrázkov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky