středa 21. února 2018

Autopotahy masážní

Univerzální masážní podložka na sedadlo automobilu se zabudovanými magnety a. Sedáky a masážní potahy na sedadlo. Masážní autopotah kuličkový - modrá mřížka. Pohodlí při jízdě Vám zajistí kvalitní autopotah, který se postará o. Vyrábíme kuličkové autopotahy a masážní rohože na židle a lůžka prvotřídní kvality.

Potah sedadla masážní s magnety černý. Naše kuličkové autopotahy mají široké využití, zpříjemní dlouhé. V nabídce Našeho eshopu najdete různé masážní a vyhřívaná potahy do automobilu. Nabídku neustále rozšiřujeme. Vyhřívaný potah na sedadlo masážní s ohřevem, černý 12V.


Náročnější řidiči určitě ocení vyhřívané nebo masážní potahy, které lze. Vzdušný masážní potah na sedadlo automobilu, univerzální upevnění na. Je doopravdy velice nepříjemné usednout v automobilu v chladných dnech do sedadla studeného jako led.

COMPASS Poťah sedadla masážny s magnetmi sivý. Prodáváme originální a náhradní díly pro širokou škálu osobních a užitkových vozidel. Autopoťah Compass vyhřívaný s masáží 12V ARROW. Nabízíme také velký výběr různých autodoplňků.


Jestli hledáte přesně šité autopotahy podle střihu na konkrétní model auta, luxusní. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma vyhřívaný a masážní autopotah. Pro profesionální řidiče je nabídka rozšířena také o vyhřívané nebo masážní autopotahy, které zpříjemní každou delší cestu, ať po České. Podložka s masážními body a všitými magnety působí proti bolesti zad.


Zimní výbavaVyhřívané autopotahy. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Vybavení interiéru aut bazar: potahy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané. Magnety jsou uloženy v sedadlové i opěradlové části. Cena od 4Kč bez DPH od 3Kč. U Vopi seženente nejen autopotahy pro řidiče, ale také jejich spolujezdce.


Velmi oblíbené jsou především masážní autopotahy, které ocení. Autopotah vyhřívaný 12V - s masážními motory Tři rovnoměrně rozmístěné zabudované masážní motory zajišťují dokonalou masáž bederní oblasti a hýždí.

Zde naleznete interierové, exterierové doplňky. Specializovaný obchod DSTechnik. Autopotahy jsou v nabídce v různých barvách i materiálových provedeních.


Ty lepší umí kromě vyhřívání třeba i poskytnout řidiči masáž zad. Potom zkuste vyhřívané masážní autopotahy. Tyto autopotahy disponují zabudovaným vyhříváním a masážními motory.


Nedílnou součástí je také výběr autopotahů. Autopotah na sedadlo kuličkový masážní šedý, podporuje cirkulaci krve, odlehčuje zádům, zmírňuje bolesti za perfektní cirkulace vzduchu, tvarově stabilní. Potahy sedadel sada 9ks POLY modré AIRBAG.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky