úterý 27. února 2018

Termostat pro oběhová čerpadla

V naší nabídce naleznete modely s. SALUS PCje elektronický termostat pro oběhová čerpadla topných systémů, který zapíná nebo vypíná čerpadlo v závislosti na přednastavené teplotě. TC je elektronický termostat pro oběhová čerpadla topných systémů, který zapíná nebo vypíná čerpadlo v závislosti na přednastavené teplotě. TC 11C je elektronický termostat pro oběhová čerpadla topných systémů, který zapíná nebo vypíná čerpadlo v závislosti na přednastavené teplotě.


Termostat Euroster 11M pro oběhové čerpadlo a třícestný ventil.

Současné řízení oběhového čerpadla a cirkulačního čerpadla pro ohřev TUV v topných systémech kotlů na tuhá paliva. Nutno doplnit o jímku ARM TH TH-164. Původně: 5Kč Ušetříte: Kč (– ). ARM TH-1termostat pro spínání oběhového čerpadla. Pro ovládání cirkulačních čerpadel v topných systémech nebo při ohřevu TUV.


Príložný termostat na obehové čerpadlo AVANSA THslúži na zapnutie. Elektronický příložný termostat pro ovládání oběhového čerpadla Salus PC11.

Ovladač pro oběhová čerpadla ÚT a TUV. Regulátor s příložným čidlem pro ovládání oběhového čerpadla v závislosti na teplotě v systému ústředního topení. Termostat, který je navržen pro oběhové čerpadlo a poskytuje úsporu energie až.


Mezi jeho hlavní přednosti patří jednoduchá obsluha, montáž, nízká cena a spolehlivost. A střídavý termostat slouží k ovládání činnosti oběhového. TUV, oběhová čerpadla, cirkulační čerpadla a podobně.


TC 11Z je moderní, procesorem řízený termostat s grafickým podsvíceným displejem a jednoduchým ovládáním. Termostaty pro ovládání různých typů čerpadel v topných soustavách např. MTO digitální termostat pro KOTLE, BOJLERY, SOLAR, OBĚHOVÁ ČERPADLA Tento digitální termostat je především určený pro vypínání nebo zapínání. Spínání oběhového čerpadla na primárním kotlovém okruhu mám řešené přes jímkový. Princip práce termostatu ST-antystop, je určen pro řízení oběhové čerpadlo ústředního topení vody.


Nastavení teploty se provádí pomocí potenciometru. Potřeboval bych poradit jak zapojit správně přiložný termostat pro oběhové čerpadlo. Současný stav: Čerpadlo je zapínáno a vypínáno. Slouží ke spínaní oběhových čerpadel v závislosti na nastavené teplotě a hysterezi.

Výhody PT02: - nastavitelná hystereze (°C až °C) - snadné nastavení. Prodám velmi málo používaný regulátor pro spínání oběhového čerpadla. Ovládací termostat pro oběhová čerpadla IVAR. Popis: Sučasné řízení oběhového čerpadla a cirkulačního čerpadla Euroster - Současné řízení čerpadla topení a čerpadla ohřevu zásobníku. Příložný termostat - 90°C Příložný termostat pro nastavení teploty vody v potrubí topných zařízení.


Je vhodný k ovládaní oběhového čerpadla a podobně. Potřebuji sepnout oběhové čerpadlo při nárůstu teploty v potrubí, tzv. Auraton Stermostat pro oběhová čerpadla UT a TUV. PROGRAMOVATELNÉ POKOJOVÉ – BEZDRÁTOVÉ TERMOSTATY. OVLÁDÁNÍ OBĚHOVÝCH A CIRKULAČNÍCH ČERPADEL.


Teplovodní oběhová čerpadla - termostaty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky