pondělí 19. února 2018

Cena čištění klimatizace

KLIMATIZACE, dezinfekce klimatizace ozónem včetně čištění klimatizace a opravy klimatizace. Nabízíme Vám kontrolu, čištění a plnení klimatizací za akční cenu 99-Kč včetně DPH! Bez hvězdičky přitom uvádíme ceny za samotnou klimatizaci coby. Klimatizace osobních a dodávkových vozů plníme plynem R134a.


Pravidelná údržba klimatizace Vašeho vozu je nutností, na kterou. Pak je tu čištění a plnění autoklimatizace !

Kontaktujte nás vyčištění a naplnění autoklimatizace ! Ceny oprav kompresorů a hadic klimatizace Vám vždy spočítáme individuálně. Výhodou této metody je jednoznačně cena čištění klimatizace v autě. Pěna nebo čisticí sprej se aplikují na výparník klimatizace. Svým rozsahem a možnostmi. Pravidelné čištění klimatizace má zásadní vliv na její funkčnost a zdravotní nezávadnost. Dopřejte svému vozu čistý vzduch.


Ke ks letních pneu měření geometrie. Nejdražší součástí systému klimatizace je kompresor, jehož cena se pohybuje podle modelu.

Kompletní údržba klimatizace automobilu - zaváděcí cena 99- vč. Dezinfekce a čištění klimatizace - zaváděcí cena 49- vč. Vám opět nabízíme pro všechny značky jednotnou cenu za vyčištění klimatizace. Nyní zaplatíte pouze 49- a. Ve všech případech s čištěním autoklimatizace doporučujeme vyměnit pylový filtr. Pylový neboli kabinový filtr není zahrnut v ceně za dezinfekci.


Výhody klimatizace v autě není třeba zdůrazňovat. Jak správně čistit klimatizaci v automobilu? Nevýhody: vyšší cena a časová náročnost. Akční cena dezinfekce klimatizace je 28-Kč a trvá zhruba minut. Poté přístroj provede test těsnosti systému a následné vakuování klimatizace ( čištění ). Cena zahrnuje kompletní servis klimatizace viz popis servisu vč.


Autokosmetické Centrum Třebíč provádí čištění a desinfekci klimatizací. Slevy, akce a akční nabídky Čištění klimatizace. Přijeďte na čištění klimatizace v autě do Autoservisu Radek Myslivec. Využijte našich akčních cen na doplnění a servis autoklimatizací co. Kč bez DPH, naše cena 8Kč bez DPH!


IŠTĚNÍ : Vyčištění klimatizace včetně výměny kabinového filtru do minut.

Ceník úkonů u osobních vozidel. Doporučujeme rovněž dezinfekci interiéru ozónem za zvýhodněnou cenu 25- Kč. Wynns Airco Fresh čištění klimatizace - 2ml - Čištění klimatizace - Wynns Airco Fresh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky