středa 28. února 2018

Deskové radiátory korado

Archiv Podobné KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění ( radiátorů ). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné. Deskové radiátory PURMO, KORADO v provedení KLASIK, VK, VKU, VKL a další za akční ceny. K vybraným deskovým radiátorům termohlavice za 5- Kč! Nejrůznější deskové radiátory jen pro Vás. Domů radiátory a konvektory - ocelové deskové radiátory.


MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Ve srovnání s článkovými litinovými radiátory vykazují tyto přednosti. Nákupte online radiátory KORADO RADIK z pohodlí Vašeho domova přímo z našeho skladu.


První číslo znamená typ. Korado s ventilem Heimeier. Základem radiátorů je tvarovaná deska s horizontálně. Pro rychlou náhradu starších článkových radiátorů s běžnou připojovací roztečí 5milimetrů vznikl deskový radiátor KORADO RADIK KLASIK-R.


V příloze viz níže, naleznete kompletní seznam vč. Výrobce: KORADO, Záruční lhůta: měsíců. KORADO tuto řadu výrobků označuje jako desková otopná tělesa, pokud ale budete nadále užívat název deskové radiátory, neuděláte chybu. Typ : Plan VK Výška : 4mm Délka : 8mm Výkon : 7W.


KORADO, výroba radiátorů, radiátory, otopná tělesa, topení, vytápění koratherm, radik, Jsme dynamická česká. Informace dostupné na internetu, případně zašlu na. Desková otopná tělesa výšky 2mm jsou dodávána pouze v provedení KLASIK.

Deskové radiátory korado
Deskové radiátory korado

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky