středa 21. února 2018

Dražice 200 l kombinovaný

Dražice 200 l kombinovaný

Kombinované ohřívače vody - bojlery Dražice se smaltovanou nádobou a pevně. Akumulační bojlery vody se smaltovanou ocelovou nádobou o objemu 80– 2litrů a pevně vestavěným výměníkem. Elektrický ohřev je namontován na přírubě. Vodorvné rozteče kotevních šroubů. Nabízíme bohatou nabídku kombinovaných bojlerů značek Dražice . Závěsný ohřívač vody zásobníkový, kombinovaný, větší výměníková plocha.


Dražice 200 l kombinovaný

Kombinovaný akumulační ohřívač o objemu 2litrů určený pro zavěšení na zeď. Keramické topné těleso ovládané. DRAŽICE OKCV2bojler kombinovaný ležatý. Zásobníkový ohřívač vody kombinovaný - závěsný, svislý.


Dražice OKC 125l kombinovaný ohřívač vody OKC125L bojler. Je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody především. Prodám kombinovaný ležatý bojler na 2litrů vody, v provozu let, velmi dobrý. Svislé umístění, objem 1l, příkon, kW a výška 1cm. Typ bojleru, OKC 8 OKC 10 OKC 12 OKC 16 OKC 200. Pracovní poloha – svislá (zavěšený na zdi).


Bojler Dražice 200l kombinovany. Akumulační ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou o objemu 80– 2litrů a pevně. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm) výrobce zachovává. Družstevní závody Dražice – strojírna s. Taktéž vlastním ležatý bojler Dražice, 160L, kombinovaný. OKCV 12 OKCV 16 OKCV 2. Tatramat OVK 2L kombinovaný ohřívač vody tlakový.


Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie bojler 200l. Ohrievač zásobníkový kombinovaný ohrievač vody s objemom 2l, hmotnosť 1kg, menovitý tepelný výkon pri teplote vykurovacej vody °C a prietoku 7. Vám děkují za rozhodnutí používat výrobek naší značky. Ohřívač může být upevněn na zdi. Velkoobchod a maloobchod vodo topo plyn. Kompletní sortiment pro vodu, odpady, topení, plyn a vybavení pro dům a zahradu.


Prodám rozbalený ale fungl nový kombinovaný ležatý bojler Dražice 200l. Důvod prodeje neuskutečněná rekonstrukce. Maximální provozní tlak nádoby: MPa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky