úterý 20. února 2018

Instalatér topenář

Instalatér, topenář - Volná pracovní místa - Nabídka práce. Jak mi můžete pomoct nalézt zaměstnání? Najděte si lepší práci v aktuální nabídce pracovních míst jako instalatér. Montáž topení - peletová kamna, kotle na pelety, tuhá paliva . Požadujeme: Vzdělání v oboru, praxe, řidičský průkaz sk.


Naši instalatéři jsou rychlí, kvalitní a levní.

Libor Soukup - instalatér, topenář - Děláme opravy a montáže rozvodů vody a topení i odpadů a kanalizace i WC. NONSTOP INSTALATÉR TOPENÁŘ PRAHA. Provádím veškeré instalatérské a topenářské práce.


Koupelny na zakázku - zajistím zednické, obkladačské a elektrikářské práce. Dále provádím rekonstrukce. Pokud chceš obohatit svými zkušenostmi tým MEGAWATTu, je tato nabídka práce. Nabídka veškerých instalatérských a topenářských prací včetně dodávek zařízení. Bezručova 40 Roztoky Tel.

Nabídka topenářských, instalatérských a plynoinstalačních prací. Montáž solárních systémů, plynu a tepelných čerpadel. Absolvent se uplatní v povolání instalatér a topenář na typových pozicích montér vnitřního rozvodu vody a kanalizace, topenář, montér vnitřního rozvodu plynu a. Popis: topenářské práce v Praze a. Profesionální řemeslné práce se specializací na instalatérství, topenářství, domovní odpady a instalace typu voda, topení a plyn.


Kvalitní provedení celé zakázky. Kamenná prodejna i velkoobchodní prodej. Místo pracoviště: Rýmařov montážní závod. Nabízíme dlouholeté zkušenosti v oblasti rodinných, bytových a občanských staveb. Hledáme montážníka topenáře. Přijímáme veškeré zakázky ať už menšího nebo většího. Obor: Stavebnictví, instalatérství, topenářství. Nabízíme pracovní pozici INSTALATÉR - TOPENÁŘ VODO, TOPO, PLYN na HPP či OSVČ.


Montáž a dodávku solárních kolektorů, rekuperace. Střední škola řemeslná a Základní škola Soběslav. Jste instalatér nebo topenář profesionál a sháníte potřebný materiál pro svou práci?


Pak jste správně na stránkách naší firmy FV Plast.

VODA - TOPENÍ - PLYN hledá na hlavní pracovní poměr. Daniel Kozák, Vodoinstalace – Topení. Abychom si zajistili vysoký standart a spokojenost. Jsou to zejména topenář pro rozvody teplovodního vytápění a plynař pro plynové rozvody.


Odlišnou práci s širšími rourami bez požadavku na tlakovou těsnost. Požadované vzdělání: střední odborné (vyučen). Jednosměnný provoz, úvazek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky