čtvrtek 15. února 2018

Inline servis

Také o ně musíme pečovat a občas vyměnit. Vítejte na našich stránkách. Naše zkušenosti, znalosti a technické. V letní sezóně zajišťujeme kompletní servis kol a kolečkových bruslí všech značek na. Chcete-li vědět více o možnostech našich servisů kol a in-line bruslí.

Nabízíme vám možnost využit náš inline servis. Taky patříte mezi inlinisty, kteří bez chytrého telefonu brusle neobléknou? Měříte vaše sportovní výkony pomocí aplikací RunKeeper, Runastic PRO, Endomondo. Speciální úpravy bruslí (např. výměny rámů pro přechod na větší kolečka). Než vyrazíte do parků či na bruslařské stezky, nechte si Vaše inline brusle ošetřit rukama zkušených odborníků. IN LINE SERVIS - Pekárek Václav.


Jinak se během další jízdy neudržíte vy na bruslích.

Pravidelným servisem prodloužíte životnostkoleček, ložisek i celých bruslí. A projížďka bude bezpečnější. Provádíme kompletní servis vašich inline bruslí. Kontrolu stavu bruslí, prohození koleček, výměna nebo čištění ložisek, výměna brzdy a jiné.


Dle dostupnosti a kvality inline stezek ve vašem okolí. Pokud budete jezdit sami, nemusíte se ohlížet - vyberte si brusle, které vám nejlépe sedí. Náš sportovní obchod je umístěn v bezprostřední blízkosti bruslařských terénů v opavských Městských. Opavě, Malé Hoštice - Kateřinky - Palhanec - Skrochovice. Prodáváme náhradní díly na všechny typy bruslí. Pokud chcete, aby vám vaše brusle dobře sloužily a měly. Fila Skates autorizovaný servis. Náš autorizovaný servis zajišťuje záruční i pozáruční servis u kolečkových bruslí.


Rozvrklaná a chrastící kolečka il-line bruslí není pro naše servisní techniky žádný problém. Videonávod jak vyměnit ložiska ve vašich in-line bruslích. Kolo nebo inline brusle můžete DOVÉZT na servis KDYKOLI - není potřeba se dopředu objednávat. Majitelé zákaznických karet Barnex mají slevu na.

Prodej a servis in-line bruslí a prodej zimních bruslí. Jsme oficiální servisní místo pro údržbu a opravy in-line bruslí. Postaráme se o všechny typy. Zabýváme se kompletním servisem a opravami tenisových raket, jízdních kol, koloběžek, in-line bruslí.


Všem inline bruslařům nabízíme servis jejich bruslí. Jsme blízko areálu Sletiště, kde je inline dráha. Servis sportovního vybavení Brno. Pokud potřebujete vyměnit kolečka, vyčistit a namazat. Obchod FANATIX se specializuje na freestylová kola, in-line brusle a volný čas. Zajišťujeme kompletní servis in-line bruslí, in-line školu a půjčovnu in-line.


Rovněž poskytují služby inline školy (individuální hodiny, kurzy, příměstské tábory). Dále se zabývají veškerým servisem a prodejem vybavení na inline brusle. Půjčovna na břehu přehrady Olešná ( areál autokempu) ve Frýdku-Místku vám v období květen - září zapůjčí inline brusle. Půjčovna inline bruslí a pomůcek pro inline v Liberci na závodišti ve Vesci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky