pondělí 19. února 2018

Teplovodní kotle

Nízkotlaké teplovodní kotle. Topná technika trvalé hodnoty. Jako výrobek jsou teplovodní kotle na pevná paliva dle zákona č. Základním faktorem, který určuje kvalitu teplovodního kotle, je vedle optimální konstrukce ohniště také úroveň řízení spalovacího procesu tak. Osvědčená třítahová konstrukce UNIMAT se již tisícinásobně osvědčila v praktickém nasazení.

Teplovodní kotel UNIMAT UT-L se nabízí v různých konstrukčních. Automatický teplovodní kotel ZAMUS je určen pro vytápění rodinných domů, menších firem a jiných objektů do 600m 3. Vnitřní část kotle je vyrobena z oceli 5mm. Kvalitní litinové teplovodní kotle RECAL a MODAL. Tradiční český výrobce ekologických teplovodních kotlů na tuhá paliva. Viadrus, Thermona, kotle, kotle Ostrava.


KOTLE ROJEK AUTOMATICKÉ KOTLE S RETORTOVÝM HOŘÁKEM. Ocelové teplovodní kotle s ručním přikládáním ETKA jsou pokračovateli tradiční výroby kotlů společností Jakos.

První kotle pod obchodním označením ETKA. Výkonný kotel s teplovodním výměníkem. Automatická regulace primárního vzduchu umoňuje plynulé ovládání horké vody v rozmezí od 50oC do 90oC. Plynové teplovodní kotle vyrábíme už přes let! Nabízíme vám vysoce účinné stacionární ocelové kotle. Spolupracujeme s předními světovými výrobci. Malé teplovodní kotle na pevná paliva. Prostorově úsporný dvoupatrový, dvoutahový ocelový kotel vybavený hořákem a řídící automatikou.


Společnost ROJEK dřevoobráběcí stroje a. Kotle jsou určeny pro spalování dřeva. Chcete co nejlépe využít palivo? Pořiďte si teplovodní kotel na dřevo a uhlí KTP 25. Konstrukční řešení těchto kotlů zaručuje maximální předávání tepelné. Průměr kouřovodu je vždy 1mm.


Zaručené palivo pro dosažení maximálního. Topič nízkotlakých teplovodních kotlů provádí obsluhu výměníkových nebo redukčních stanic a všech druhů nízkotlakých teplovodních kotlů bez rozlišování.

U kotle na tuhá paliva bývá nejdůležitější typ paliva, jakým se budete topit, dále. V nabídce máme kachlová krbová kamna s teplovodním výměníkem nebo kamna teplovzdušná. Parní kotle, teplovodní kotle – transformace energie, tepelná bilance, účinnost. Palivo, parametry, výpočtové palivo, garanční palivo, stechiometrie, bilance. TEPLOVODNÍ KOTLE NA SPALOVÁNÍ BIOMASY. Bakalářská práce se zabývá tepelným výpočtem kotle s automatickým přikládáním o výkonu 2kW.


Nebyly nalezeny žádné položky. Kotel je určen pro hospodárné spalování drobného i kusového. Nové nástěnné teplovodní elektrokotle Bosch Tronic Heat jsou se svým rozsahem výkonů 4–kW určeny. Dakon největším výrobcem univerzálních teplovodních kotlů na pevná paliva, plyn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky