úterý 20. února 2018

Mavic servis

Od samého počátku se věnujeme prodeji i servisu zapletených kol značky. Na základě dohody s distributorem značky MAVIC firmou Aspire jsme oficiálním MAVIC SERVIS CENTREM pro Českou republiku a Slovensko. Na polovinu února chystáme workshopy na téma SERVIS ZAPLETENÝCH KOL MAVIC, opracování DOSEDACÍCH PLOCH NA RÁMECH A VIDLICÍCH a. Servis dronů a příslušenství DJI. Pro bližší informace o pozáručním servisu prosím kontaktujte naše servisní oddělení telefonicky na tel. Ahojte, kde sa da spravit servis Mavic ?

DJI - Mavic Air FLY MORE COMBO (Onyx Black). DJI má svoj vlastný centrálny servis v Európe a oprava u nich ti zaručí. Specializovaný servis jízdních kol, handbiků, koloběžek a kočárků. Mavic zakoupená na našich prodejnách a eshopu. Kompletní cyklo servis a autorizovaný servis značek Rock Shox, Sram, Shimano a Bosch E-Bike a Mavic.


Stavba kol na zakázku dle přání zákazníka. Diely su original nove z novych nepouzitych DJI Mavic Air a. Nabízíme servis jízdních kol.

Naše dílna je vybavena profesionálním dílenským nářadím. Jsme autorizovaným prodejcem MAVIC. Profesionální servis jízdních kol. Opravujeme všechny druhy kol.


Vyberte si jízdní kola z výběru až 4kol připravených k vyzkoušení na prodejně. Prodejna, servis a bazar na jednom místě. Jízdní kola jsou náš život! Stavitelný držák na telefon a tablet pro Mavic DJI.


Je tomu jen pár dní co byl představen model Mavic Air. Dron, který stojí na pomezí mezi Mavicem Pro a Sparkem. A právě dnes si povíme, čím. Všestrannost na kole i mimo něj.


Podrážka Energy Grip Trail nabízí skvělý poměr jistého přenosu energie, tuhosti a komfortu při jízdě i při chůzi. Bu yazıya oy vermek ister misiniz? DT Swiss provozuje celosvětovou síť servisních center v zemích. Mavic Pro, Inspire Phantom PRO, Zenmuse X4S. Mavic operates a worldwide service center network to handle warranty and service orders.


Prodam enduro tretry Mavic Crossmax XL Pro Tretry jsou nové, nikdy nejeté.

Prodám tretry Mavic Aksium II a pedály HT. Stav velmi dobrý, pravidelný servis, opečovávané. PolarPro - DJI Mavic Air - Sada filtrov - 6-Pack. Hubs, Mavic Crossroc, Lefty SM front, 142x12mm rear. Spokes, Mavic Ellipse Track.


Tires, Schwalbe Lugano, 700x25c, folding. Hébreu Mavic,,, servis tui:, au lieu de.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky