pondělí 19. února 2018

Elektrický infrazářič

Přenosné elektrické terasové topidlo SHH 760BK Patentovaný. Jsou vhodné tam, kde není. Jeho mobilita se dá využít především pro zahradní párty a občasné využití v dílnách apod. Elegantní elektrický infrazářič VERONA z hliníkové slitiny prohřeje rychle okolí díky druhu tepla, který vyzařuje, takže nedochází ke zbytečnému plýtvání energií. Elektrické infrazářiče u Danex plast.

Moderní topidla – elektrické infrazářiče – umožňují ekonomické vytápění průmyslových objektů, hal, skladů, dílen nebo. Určený pro domácí, komerční i průmyslové využití včetně venkovních prostorů ( krytí IP23). Moderní konstrukce se zvětšenou plochou reflektoru a šikmými. Speciálně vyvinutý do namáhaných. Nastavitelný model … Zobrazit více. Výroba a prodej elektrického vytápění: rohože ECOFLOOR pro podlahové vytápění, topné folie ECOFILM pro. A to velmi rychle, takže nedochází ke zbytečnému plýtvání energií.

Na dlouhé večerní vysedávání na terase či zahradě ještě není to správné počasí. Léto si ale můžete přiblížit díky elektrickým infrazářičům. Výhodou elektrických infrazářičů jsou nižší provozní náklady, větší bezpečnost provozu. Popis: funkční: ano, detailní stav: ulomený plast. Zatímco plynové ohříváky jsou stojatého provedení, zabírají tak podlahovou. Typ HELIOS SAFE elektrický infrazářič splňující normu ATEX.


Tento model je vhodný do průmyslu, ale i pro Agro průmysl díky nejvyšší možné ochraně IP66. Nástěnné infrazářiče se často využívají například k dodatečnému vytopení koupelny. Venkovní elektrický infrazářič, který má halogenové topné trubice a hliníkový reflektor s mřížkou.


Karbonové infrazářiče představují nejmodernější a nejúčinnější topnou technologii. Váš specialista na úsporné elektrické topné systémy. Toto také platí pro elektrické infrazářiče umístěné u stropu. Toto venkovní elektrické topení je zabudováno přímo ve stolové noze (podnoži) a příjemně tak. Maximální podíl sálavé složky mají tzv. Okamžité a přímé sálavé teplo.

Radiátor elektrický 500W 58x42x10cm EcoSeco RKSHi s akumulací bílý digitální RKS4Hi. INFRAZÁŘIČE - INFRAČERVENÉ ZÁŘIČE. Připojení kompaktního infrazářiče SCHULTE na topné medium (plyn)…… 15.


Můžete ho využít pro zvýšení Vašeho tepelného komfortu v době, kdy koupelnu. Designové venkovní infrazářiče. REPASE AKUMULÁTORŮ DO ELEKTRICKÉHO NÁŘADÍ. Infrazářič WARMWATCHER DIANA – Skladem.


Díky jednoduchému nastavení. Výhradní dovozce italských elektrických infrazářičů VARMA TEC. Vhodné jak pro interiér, tak i exteriér. Dostupný quartzový infrazářič vhodný pro vnitřní i venkovní prostory.


Většinou jde o jednofázové elektrické. Quartzová topidla - infrazářiče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky