středa 28. února 2018

Naftový bufík

Bufik, není na něm žádný štítek, proto nemohu napsat přesné označení. Do poslední chvíle byl funkční, nyní ale už let leží v garáži. Díky napojení bufíka na vodní okruh dojde k ohřátí chladící kapaliny a tím pádem k ohřevu motoru a topení, nasledně dostane impulz větrání vozu a dojde k. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů topení naftove. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém.

Ahoj, chtěl bych vědět, jak přesně funguje bufík, co býval třeba v Tatře 1nebo v Karosách ŠD nebo na nástavbách autojeřábů. Toto je horkovzdusny naftovy bufik :-) Stejne, jen na benzin. Predam naftove kurenia funkčne po GO 24v na T8na T1vhodne aj na vykurovanie garaže,sklenika foliovnika,po dohode dodam aj ovladanie s kablovanim. Servis Bosch, napojili, za min. Ne, že by byl rozbitý ale je to prý starší model, který tuto schopnost nemá.


Naftové topení BON (Praga V3S). Prosim o pomoc, mam naftoví bufík 6cona nevím kde sehnat žhavící svíčku.

Unsubscribe from MAFI RONTO? Jak si vybrat nezávislé topení do auta jinak řečeno bufík ? Nezávislé topení – nafta, bufík, Webasto. Pokud někde zastavím, zapínám automaticky naftovýho bufíka, mám to po ruce, a je to hned.


Zdravím potřeboval bych naftový bufík na 12V z avie. Nejlépe funkční, ale klidně si ho i opravím, když bude komplet. Nominální výkon kilowatt, spotřepa paliva l na hodinu. Nečekej, že na to bude legrace něco sehnat, ale v době kdy se dá všechno. Mam naftovy bufik, nepriamy ohrev, teda spalovacia komora je zvlast, rebrovana, spodni vyfuk.


Ventilator prehana vzduch okolo spalovacej komory. Repasovaná i nová nezávislá topení pro nákladní vozy, příslušenství k naftovým topením. S tím smradem jsem se setkal jen u naftových bufíků. S tímhle konkrétním, o který se tu jedná, mám zkušenosti dlouhé cca let, dokonce jsem ho měl i na. Blahopřejeme Vám k zakoupení nezávislého naftového topení BREEZE III. Někde na půdě se mi válí naftový bufík se skřínové avie chtěl jsem stím kdysi vytápět garáž ale pak jsem dal kamna. Môj problém :arrow: nemá to na sebe ani jeden kábel.

Neviem preco to robi, ale nazdavam sa, ze aj bufik ma svoj studeny start. A k tomu zápachu: Chceš říct, že správně fungující naftový bufík. Testy také potvrdily zkušenosti řidičů, že naftová auta se roztápějí. Mě by zajímalo jak je u těch teplovzdušnejch bufíků na lodi řešený výfuk?


Bufikem myslis nezavisle naftove topeni? Nevim jaky bufik mas (Webasto), ale nektere maji diagnosticky konektor. Meli to v servisu napichli - myslim primo?


Ano, proto je Leaf jeden z nejprodávanějších automobilů ve Skandinávii že.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky