úterý 13. února 2018

Panther 25 kov

Popis: kotel pro vytápění s průtokovým ohřevem. Závěsné plynové kotle pro vytápění s průtokovým ohřevem teplé vody. Návod k instalaci a údržbě. Odkouření k tomuto kotli ceníme individuálně dle Vašich. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Jedná se o kombinovaný kotel, kterým může jak vytápět místnosti, tak ohřívat teplovou vodu.

Tento kotel je průtokový a. W energetická třída Codkouření do komínapalivo: zemní plyn, propan hmotnost: kg. Závěsné kotle kombinované s průtokovým ohřevem vody kotle ve výkonech až kW deskový výměník pro ohřev TV funkce Komfort pro rychlou. Výborné parametre ohrevu, spoľahlivosť a úsporná. Nekondenzačný závesný kotol, komínová verzia na vykurovanie a ohrev teplej vody prietokovým. W, komínové provedení, vysoce účinné čerpadlo (ErP ready).


Pri inštalácii vonkajšieho snímača a nastavení pa. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.

Kombinované kotle s průtokovým ohřevem TV. Závěsný plynový kotel pro vytápění s možností. Autor: Ľubomír Varga Datu29. Na spomínanom kotle je možné v manuálnom režime. Plynový závěsný kombinovaný kotel s průtokovým ohřevem TV. Hlavní výhody těchto kotlů průtočný ohřev TV v. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Rozsah nastavení teploty OV, - 80.


Komínové s prietokovým ohrevom TÚV. Ohodnoťte tento produkt: ( počet hlasov: 0). Panther KOV (H- SK) HEP.


Kotol je v prevedení na vykurovanie s prietokovým ohrevom. Expresné doručenie po Slovensku! Protherm PANTHER - kW nekondezačný plynový závesný kotol s prietokovým. Struktura Sekundární výměník.


KOO, KTO, KOV, KTV, KTV. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Nízkoteplotné plynové kotly PANTHER majú ekvitermickú reguláciu (riadenie kotla je možné podľa vonkajšej teploty). Regulácia teploty vykurovacej vody je. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky