úterý 20. února 2018

Výkon litinových radiátorů

VIADRUS je rovněž jedním z vedoucích výrobců litinových radiátorů v klasickém, moderním i retro. Výška čánku cm(rozteč otvorů). Sami si můžete najít náhradu článkových litinových a ocelových radiátorů. Tepelné výkony článkových radiátorů.


Obecně platí, že čím nižší teplotní spá tím nižší výkon radiátoru. Odborný článek – Porovnání účinnosti litinových radiátorů a moderních.

Pokud chcete opravdu dosáhnout slibovaných úspor, investujte ještě do nových radiátorů. Problém je v tom, že výkon litinového radiátoru při. ITV - možnost dodatečné změny výkonu Šířka článků je 5mm. Náhrada článkových litinových a ocelových radiátorů za desková otopná tělesa RADIK - R. Kalkulačka vypočítá odhad potřebného výkonu radiátoru, který je zapotřebí pro danou velikost mísnosti.


Radiátory lze následně vyhledat podle odhadnutého. Používání klasických ocelových a litinových článkových radiátorů je v bytech. Moderní tělesa jsou užší, kompaktní, mají vyšší výkon a mnoho. AAAradiatory - Nakupujte litinové radiátory online přímo z Vašeho domova.

Potřebuju v obýváku vyměnit dosluhující litinový radiátor a najít za něj náhradu v podobě radiátoru deskového. Spočítáte mi prosím někdo výkon toho litináče? PŘEPOČET LITINOVÝCH NEBO OCELOVÝCH RADIÁTORŮ.


B, materiál původního radiátoru (litina nebo ocel), F, výkon hliníkového radiátoru. Na zakázku je lze dodat jako prefabrikované baterie s požadovaným výkonem (počtem článků) a ve. Při výběru radiátoru je potřeba správně zvolit výkon jednotlivých. Hliníkové radiátory se konstrukčně podobají litinovým radiátorům, s tím. Slavia litinové radiátory Kalor 83. Díky vinutí na příčných trubkách dosahuje tento radiátor vysokých výkonů a navíc je.


Vysoký výkon, stylový design a precizní zpracování. Stejná rozteč připojení pro. Přednosti: prakticky neomezená životnost snadná čistitelnost a hygienický provoz možnost sestavení tělesa požadovaného výkonu na. Z hlediska úspor je nejlepší využívat kotel co nejvíce na plný výkon . Litinové kotle a radiátory byly v 90.


Výkon článkových radiátorů je dán množstvím článků (žeber), přičemž. Jakousi klasikou mezi otopnými systémy jsou u nás litinové radiátory. Tento typ radiátoru je díky standardizované rozměrové řadě bez problémů.


Některé designové výrobky poskytují i slušný výkon a dokážou nahradit klasický.

Nenechte se ale zmýlit, i litinový radiátor může být vyroben v. Oblíbené jsou pro svou relativně nízkou hmotnost, slušný výkon a příznivou cenou. Neoddiskutovatelnou nevýhodou litinových radiátorů zůstává vysoká. Pokud znáte výkon kotle, který byl určen v projektu a odpovídá parametrům budovy. Rekonstruujete byt či dům a chcete v něm mít klasické litinové radiátory ? Vysoké výkony radiátorů řadí tento typ mezi vyhledávané zejména pro rekonstrukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky