čtvrtek 22. února 2018

Servis tel

Nejlepší obchod s mobilními telefony. Pozáruční služby a oprava servis. Nabízíme opravy autoklíčů, videokamer a DVD přehrávačů.


Poskytuje pozáruční servis telefonů a tabletů značky Samsung na všech našich. Všechny opravy jsou na počkání.

Odborný servis zaměřený přímo na mobilní telefony a tablety. Servis mobilních telefonů a tabletů. Stačí vyplnit pár políček a hned vám ukážeme informace přímo ze servisu. Rozbitá LCD a dotyková skla. Odblokování mobilních telefonů. Vedoucí oddělení servisu a služeb.


Prodáváme nové i použité mobilní telefony.

Vykupujeme mobily a poskytujeme kompletní servis včetně odblokování, zálohování a přenosu dat. Prodej a Distribuce Náhradních dílů, příslušenství k. ZMĚNA pracovní doby Prodejna a servis Kladno. Váňova, Kladno, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty. Při koupi telefonu u nás získáte slevu na nezáruční opravy.


Jsme autorizovaný prodejce telefonů Honor a autorizovaný servis výrobků Huawei, Honor. Autorizované servisní středisko pozáručních oprav iGET. Ve spolupráci se společností INTELEK spol. MPmobil - největší prodejce mobilních telefonů v Chomutově!


Na naší prodejně nabízíme široký sortiment nejen samotných mobilních telefonů, ale také luxusního příslušenství pro mobilní. Prodej mobilních telefonů a příslušenství Ostrava a Havířov, servis mobilu a telefonu, prodej a servis audiovizuální techniky, prodej na splátky. Výhodná poloha v centru Brna.


Zajišťujeme autorizovaný servis vozů značek ŠKODA, Volkswagen, Audi, SEAT. Zodpovědnost za naši techniku pro nás nekončí jejím prodejem. SERVISNÝ PORADCA – MECHANICKÝ SERVIS.

V Táboře jsme specialisty na mobilní telefony více jak let. Zařídíme vše od prodeje mobilních telefonů a jejich příslušenství, servisu, přehrání SW až po výkup. Na pobočce StaMPi Mobil Pelhřimov a StaMPi Mobil Humpolec jsme vám k dispozici v oblasti kompletního servisu, podpory a pozáručních oprav. SubscribeSubscribedUnsubscribe 0. CAR POINT servis akční nabídka.


NON STOP SERVICE MOBIL na tel. Z technických důvodů dojde ve čtvrtek 14. Vedúci servisu Toyota: Milan Chylák, tel. Opravíme Vám ho na počkání.


Potřebujete se zeptat na více informací, servisu nebo příslušenství Honda?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky