úterý 20. února 2018

Prity mini

Krbová kamna prity mini - černá. Malá krbová kamna s horní litinovou deskou výkon: max. Všechny informace o produktu PRITY MINI černá, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze PRITY MINI černá. Primární vzduch je u těchto kamen. W, do vody kW, do prostoru. Jedná se o ocelová kamna, použitý materiál je plech o síle mm, ohniště.

Kód produktu, 10- PRITY MINI rošt. PRITY Mini krbová kamna - kW, ocelová, bez ext. Tato praktická a malá krbová kamna s. Prity Mini s výkonem kW (​​výhřevnost cca 1m3). Malá praktická krbová kamna s litinovou varnou plotnou, jsou vyložena šamotovými deskami, součástí je litinový rošt. Prity MINI krbová kamna s litinovým tálem, kW. Topeniště má litinový rošt. Komora topeniště je vyložená šamotem o síle 30mm.


Materiál plech o síle 2-5mm.

Jedná sa o oceľová kachle, použitý materiál je plech o sile mm, ohnisko. Jednoplášťová ocelová krbová kamna, hodící se náhrada. Dimensions: (Width x Depth x Height). Chimney diameter: ∅ 1mm. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Water jacket: without water jacket. Comfort and coziness at an affordable price.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Prity mini najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. The stove a polished granite slab.


Eco friendly when using woods from sustainable sources. Jedná se o lakovaná ocelová kamna, použitý materiál je válcovaný plech o síle mm, ohniště je vyloženo šamotem, rošt je litinový. Přívod primárního vzduchu je regulovatelný. PRITY FGW 18R s troubou a výměníkem, dále přidám expanzní nádobou a pojistný ventil. Color : graphite black Body made of 2mm thick sheet steel Top made of 3-4mm thick sheet steel Combustion chamber lined with firebricks that accumulate heat. Verifica oferta de azi si alege dintr-o gama variata de produse online la preturi avantajoase!


Learn how you can build an ammo can stove and how to add a flue to it. Ammo cans come in many sizes.

The one used for this ammo can stove was a fat. Steeds meer klanten gebruiken hem als sfeermaker op het terras: heerlijk bij een warm vuurtje zitten. DIMENSIONS OF THE FIREBOX - 226x353x290. Installatie door heel Nederland.


Nejmenší krbová kamna vhodná pro malé prostory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky