pondělí 24. prosince 2018

Cena paliva

Aktuální cena benzínu, nafty, LPG a CNG ve vašem okolí. Najděte nejbližší a nejlevnější čerpací stanice a ušetřete za tankování. Ceny pohonných hmot benzínu natural a nafty. Spočítá Vám průměrnou spotřebu paliva.


Databáze skutečných průměrných. Na zlepšenie našich služieb používame cookies.

O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať bližšie tu. Všimli sme si, že máte zapnutý. Ceny PHM benzín, nafta, LPG, čerpacie stanice, auto moto. V níže uvedené tabulce naleznete orientační ceny benzínu a nafty v Evropě. Informace o vývoji cen PHM - průměrná cena nafty a benzínu.


Motoristům dělají starosti ceny nafty. Dosáhne cena nafty korun? Vývoj cien benzínu a nafty, LPG. Slovensku, trendy vo vývoji cien.

Podívejte se na cenu nafty na čerpacích stanicích Shell. Uváděné ceny pohonných hmot jsou průměrné. Je třeba počítat s tím, že na dálnicích jsou ceny vyšší. Při pracovní cestě soukromým vozidlem, má zaměstnanec nárok na náhradu za spotřebu pohonných hmot. Průměrné ceny najdete naleznete na našich. Informácie o cenách paliva sú poskytované službou OPIS, ktorá je. Vyplývá to ze žebříčku americké agentury Bloomberg, která porovnala ceny paliva v zemích světa.


Cena benzínu a nafty se v Americe udává v přepočtu na gallon. Mírně lišit se ceny mohou v závislosti na způsobu platby. Itálie je sice jednou z nejdražších zemí EU z pohledu ceny pohonných hmot, ale s trochou znalostí místních poměrů nemusíte utratit celý. V přehledu naleznete aktuální ceny a trend cen pohonných hmot (benzín, nafta a LPG) ve státech. Kč cena benzínu v ČR - tendence. Pohonné hmoty zdražily v Česku v uplynulém týdnu o dvě desítky haléřů.


Cena benzinu Natural stoupla od minulé středy o haléřů na 30. Ceny pro Vás pravidelně kontrolujeme a palivo nabízíme levně pro všechny. Tiež nadávate na cenu benzínu? Predstavte si, že liter benzínu v Turecku natankujete za eura.


Výše průměrné ceny za litr pohonné hmoty je stanovena podle § 1odst. Pro jednotlivá zdaňovací období se stanovuje.

Pod níže uvedenými odkazy jsou k dispozici aktuální ceny pohonných hmot v Chorvatsku největších společností, seznam jejich čerpacích stanic na Vaší cestě. Najlacnejší benzín mali v meste Jackson v štáte Mississippi, kde sa predával za,USD za galón. Priemerná cena motorovej nafty na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky