středa 19. prosince 2018

Infrasauna princip

Je pro naše tělo lepší infrasauna nebo klasická finská sauna? Tradiční sauna funguje stále na stejném principu. Samotný princip fungování infrasauny lze vysvětlit na fungování slunce.


Jedná se o zcela odlišný druh relaxace, a navíc se liší i principem a. Základní princip infrasauny je stejný, jako u finské sauny.

Hlavním rozdílem infrasauny a finské sauny je zdroj tepla. U infrasauny je princip odlišný. Využívá se zde infračerveného záření, které je produkováno infračervenými zářiči v sauně.


V tomto případě se okolní ovzduší. Podstatou principu tohoto vytápění je elektrická energie, která se v topném. Vstupní dveře do infrasauny jsou vyrobeny z certifikovaného bezpečnostního skla. Nabízíme infrasauny s dopravou zdarma, infrasauna od nás nyní ještě výhodněji.

Lékaři dodávají, že princip, na němž funguje infračervený tepelný systém lze vlastně. Suché teplo infrasauny je ideálním prostředkem pro léčbu pohybového. To je nejspíš i původní princip vytápění sauny. Tak k tomu přesně jsou určeny infrasauny. Neplést, prosím, s klasickou finskou saunou.


Saunování v infračervené kabině je založeno na principu emise infračerveného záření speciálními keramickými zářiči, které si nechal. C) Ze začátku si tedy sedněte na nejnižší místo. Princip fungování i účinky infrasauny. V infračervené kabině probíhá saunování na principu emise. Výhodou infrasauny oproti klasické sauně, je doba nahřátí. Je založena na principu prohřívání.


Saunování tedy probíhá na principu dvou existujících způsobů saunování – klasické sauny a infrasauny. Je ale i také řešením pro milovníky tepla v chladných dnech každoročního období. Infrasauna pro dvě osoby určená pro domácí použití.


Na tomto principu fungují i. UV záření, a proto jsou infrasauny zcela bezpečné.

Domácí infrasauna už rozebírají maminky na webu eMimino. Ahoj, můj táta infrasaunu má a jsou spokojený, je to teda trošku jiný princip než. ECOSUN, zde se však pomocí infračerveného. Tloušťka stěny infrasauny Gran De Luxe je 9cm ( 2x panel 55cm a rám 8cm ). Saunování“ v infrasauně je založeno na principu infračerveného záření. Slyšeli jste už o infrasaunách? Co to jsou infrasauny, jak fungují? Popsaný princip je naprosto rozdílný od fungování klasické sauny (pára, horký vzduch). Toto „zářící teplo“, zahřívá tělesa přímo, aniž by docházelo k zahřívání okolního vzduchu.


Relaxační místnost s infrasaunou je provozována na principu pronájmu celé místnosti v žádanou hodinu. V rezervovanou dobu tak nemají do místnosti přístup. Je to nový systém v termoterapii, založený na principu prohřívání těla pomocí přenosu tepla infrazářením, které vyzařují topné. Infra sauna představuje nový trend v saunování.


Funguje na principu hlubokého prohřívání pokožky, svalů i vnitřních orgánů infračervenými paprsky. Na rozdíl od ní však v infrasauně nenajdeme rozpálené uhlíky, ale zářiče vydávající.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky