čtvrtek 27. prosince 2018

Servis inline

Specializujeme se na prodej, poradenství a servis nejen kolečkových ( inline ) bruslí. V našem teamu jsou nadšení bruslaři, prodejci i výrobci kolečkových bruslí a. Taky patříte mezi inlinisty, kteří bez chytrého telefonu brusle neobléknou? Měříte vaše sportovní výkony pomocí aplikací RunKeeper, Runastic PRO, Endomondo. Servis inline bruslí a skateboardů.

Než vyrazíte do parků či na bruslařské stezky, nechte si Vaše inline brusle ošetřit rukama zkušených odborníků. Kolečka nebo brzdový špalík jsou. Nabízíme vám možnost využit náš inline servis. Jinak se během další jízdy neudržíte vy na bruslích.


Pravidelným servisem prodloužíte životnostkoleček, ložisek i celých bruslí. A projížďka bude bezpečnější. Také o ně musíme pečovat a občas vyměnit.

Náš sportovní obchod je umístěn v bezprostřední blízkosti bruslařských terénů v opavských Městských. Speciální úpravy bruslí (např. výměny rámů pro přechod na větší kolečka). Videonávod jak vyměnit ložiska ve vašich in-line bruslích. Dle dostupnosti a kvality inline stezek ve vašem okolí.


Pokud budete jezdit sami, nemusíte se ohlížet - vyberte si brusle, které vám nejlépe sedí. Ložiska jsou jednou z nejdůležitějších částí bruslí - mají výrazný vliv na kvalitu a rychlost jízdy. Kvalitnější ložiska udržují kolečka v chodu s. Obchod FANATIX se specializuje na freestylová kola, in-line brusle a volný čas. Zajišťujeme kompletní servis in-line bruslí, in-line školu a půjčovnu in-line. Výměna koleček a ložisek, 1Kč.


Nýtování inline přezky, Kč. Kolo nebo inline brusle můžete DOVÉZT na servis KDYKOLI - není potřeba se dopředu objednávat. Majitelé zákaznických karet Barnex mají slevu na. Prodáváme náhradní díly na všechny typy bruslí. Pokud chcete, aby vám vaše brusle dobře sloužily a měly.

Fila Skates autorizovaný servis. Náš autorizovaný servis zajišťuje záruční i pozáruční servis u kolečkových bruslí. Provádíme kompletní servis in-line bruslí a nabízíme spoustu náhradních dílů. Půjčovna na břehu přehrady Olešná ( areál autokempu) ve Frýdku-Místku vám v období květen - září zapůjčí inline brusle. Zabýváme se kompletním servisem a opravami tenisových raket, jízdních kol, koloběžek, in-line bruslí. Inline škola, půjčovna, prodej a servis.


Půjčovna inline bruslí a pomůcek pro inline v Liberci na závodišti ve Vesci. Rovněž poskytují služby inline školy (individuální hodiny, kurzy, příměstské tábory). Dále se zabývají veškerým servisem a prodejem vybavení na inline brusle. Využijte služeb špičkového a kvalitního servisu kol, in-line bruslí, sjezdových a běžeckých lyží a snowboardů v naší prodejně INTERSPORT. S příchodem jara zahajuje svůj provoz také naše půjčovna, prodejna a servis in-line bruslí.


Stačí si tedy jen tak nalehko vyjít do parku, zastavit se v. Na této stránce se Vám chceme zmínit o servisech pro kolečkové brusle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky