pátek 28. prosince 2018

Super daiseikai 8

Rozšířené funkce: FUNKCE 8°C: zařízení temperuje v zimních měsících na konstantní. Absolutně špičková účinnost díky DC hybridní invertorové technologii s. Klimatizace vhodná pro alergiky, astmatiky, nahrazuje čističku vzduchu, více. Cena je uvedena za dodávku a montáž klimatizace včetně metrů chladícího. Výkon zariadenia pre chladenie je kW a výkon kúrenia je kW.

Daiseikai patrí do najvyššej triedy klimatizačných zariadení. Popis: Uplňe nová klimatizace Toshiba. Nejvyšší řada klimatizací Toshiba. Sestava Toshiba RAS-G2KVP obsahuje vnitřní nástěnnou jednotku, vnější jednotku a IR ovladač.


Zařízení třídy HighTech Top Class. Velmi nízká spotřeba energie, díky úsporné invertorové technologii, která plynule řídí. Klimatizácia TOSHIBA je vybavená hybrid-inverterovou technológiou s kompresorom s dvojitým rotačným piestom, dosahuje vysoké hodnoty účinnosti, má tichú.

Je veľmi tichá, patrí medzi absolútnu špičku v oblasti klimatizácií. W, dvojitý rotační pístový kompresor. V nabídce máme parapetní i okenní. Dodávky a servis klimatizací, tepelných čerpadel a chladících zařízení. Záruční a pozáruční servis.


Prodej a půjčovna pivního chlazení. Výborné parametre v oblasti úspory ele. Tento model vyniká pre jeho čistý. Vyznačuje sa maximálnym stupňom účinnosti. Přináší uživateli nejnižší roční sotřebu elektrické energie na trhu. Poskytuje nejvyšší energetickou účinnost. Dizajnová, vysoko kvalitná a tichá jednotka, ktorá uspokojí najnáročnejších zákazníkov.


DAISEIKAI s chladivem R410A. Residential indoor split unit. Cena i stav skladu jsou orientační.

W, možnosť režimu chladenia aj kúrenia. Spolu s vysoko účinným elektrickým čističom vzduchu sú optimálnym riešením. Její nejvyšší účinnost v TOP CLASS je zajištěna DC hybridní invertorové technologii s. W klimatizácia plazmový filter s ionizátorom. Mimoriadne vysoká účinnosť.


Veľká vzduchová lamela pre optimálnu. Maximálne stupne účinnosti robia z. Najviši koeficijent energetske učinkovitosti odlika su novog top modela u ponudi japanskog proizvođača.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky