úterý 25. prosince 2018

Termostat tp 83

Slouží ke komfortní a přitom úsporné regulaci teploty v objektech. Termostat lze jednoduše naučit do relé přijímací. Umožňuje komfortní a zároveň úspornou regulaci teplot v interiérech. Je určený na komfortnú a pritom úspornú reguláciu teploty v objektoch.


Bezdrátové termostaty - OASiS. AC-- komunikace s GSM DAViD.

TP - bezdrátový programovatelný termostat. Adaptace na tepelnou kapacitu objektu. Hlídání zamrznutí a blokace oknem. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny. Popis: bezdrátový programovatelný termostat. Sada bezdrátového pokojového termostatu TPa přijímače AC82.


Inteligentní bezdrátový termostat TP-je určen k automatické regulaci vytápění. Hlavní výhodou je, že informace termostat na topidlo (kotel topení) předává.

Přijímač má relé která je možné nezávisle ovládat bezdrátově. TP -83N je bezdrátový programovatelný pokojový termostat s týdenním topným programem. TP-je programovatelný pokojový termostat s týdenním topným programem. Programovatelný pokojový termostat s týdenním topným programem. Enheten har inbyggt antifrys-skydd (larm) och kan. Patříte do zákaznické skupiny, která nemůže nakupovat.


Dzięki takiemu zastosowaniu mo. Zobacz inne Akcesoria alarmowe, najtańsze i najlepsze oferty. Je programovateľný izbový termostat s týždenným programom. Internetový obchod Votopl - Voda, topení, plyn.


Juandev studuje formou zkoumání. TP -83N bezdrôtový programovateľný termostat s týždenným vykurovacím programom. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Jablotron termostat TP-najdete a porovnáte na Srovnanicen. Dostupnost, PRODEJ UKONČEN. Zasilanie bateria alkaiczna 1x AA 1.

Ten obsahuje výstupní relé pro ovládání topení. Funkci zařízení lze řídit na dálku pomocí textových SMS. Produkt nie zawiera baterii. Ctyp termostatu bezdrátový typ ovládání programovatelný elektronický pokojový termostat .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky